SUPER GALERIE FOTO: 182 de fotografii hi-res cu noul BMW X1

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 02.07.2009
BMW a publicat astazi o galerie foto-monstru cu SUV-ul compact X1, cel mai nou membru al familiei bavarezilor.
Taguri: BMW, X1

Comentarii (7)

  • incaltat cu pirelli
    cinturato, anvelope lansate anul acesta, au o rezistenta la rulare redusa, avantajeaza nivelul de zgomot, un consum redus, super usoare... La slatina producem ca o.e. pt seria 3 si seria 1... sper si pt x1:))
    1 0
  • BMW X1
    Mult bun gust si atent lucrata!!Frumoasa masina!!!
    Daca as avea banii mi-as lua un X1 fara sa clipesc!!!
    2 0
  • Tipic bmw
    - toti am vrea unul , doar cativa si-l permit.
    - design controversat- tehnologie , tehnica si performante maxime
    - instrument de etalare a averii perfect si mici caderi electronice care te cheama la service dar bine mascate de orgoliul enorm al proprietarilor.

    Potrivirea perfecta pentru beneficiarii capitalismului incipient romanesc.
    0 2
  • Andrei
    @Maka
    Nu pot sa vb despre alti proprietari de BMW, dar in 75.000 de km nu am avut nici o defectiune tehnica sau mecanica la masina mea. Reviziile au costat pana acum 5.000 de lei in total. De defecte la electronica am auzit la seria 7 unde sunt prea multe sisteme.
    Bafta!
    2 0
  • Nu nu nu
    Sunt mare fan BMW, dar X1 nu-mi place deloc. O fi echipat cu tehnologie de ultima ora...o fi performant, dar designul pentru mine lasa mult de dorit. SUV-ul nu mai e la fel de agresiv si nici chiar estetic in comparatie cu X3, X5 si X6. Din loialitate pentru marca, m-am "fortat" sa-mi placa, dar fara niciun rezultat din pacate. Am pretentii mult mai mari de la o marca de calibrul BMW.
    5 2
  • BMW
    Da mai fyteti capu astea de pe forum.
    Ba ca BMW e copie de la Audi la design , dar de aici ziceti ca audi e cea mai frumoasa masina si X1 e copie audi si audi e frumos dar bmw x1 e urat :D :))) interesant .
    Eu cred ca pe acest forum cam la toti le plac cum arata BMW-urile dar la multi lii ciuda ca nu au bani sa-si eie un BMW si sa-si bata joc de un AUDI la vreo liniuta sau la vreun drift :D.
    Cum ati comenta voi BMW-rile se vand mai bine ca AUDI si MERCEDEs , inseamna ca mai multi oameni aleg BMW inseamna ca le place nu ?.
    Va doresc sanatate si fiti mai realisti.
    1 5
  • Suntem realisti
    @BMW revino pe Terra si realizeaza ca niciun comment din cele 5 de mai sus nu contin numele "Audi". Stiu ca esti suparat din vreun motiv anume si ca parerea ta conteaza atat de mult, dar ca sa conteze si pentru restul cititorilor, te rog sa te exprimi mai bine, mai logic si mai frumos. Multumesc pentru intelegere! :)
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru