Supercar cu trei locuri bazat pe Porsche 911

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 08.01.2009
Doi canadieni, tata si fiu, au dat nastere unui supercar, botezat W3 Triposto, capabil sa atinga 300 de km/h si sa transporte trei pasageri.

Cei mai excentrici pasionati auto au acum un nou model la care pot sa tinteasca. Este vorba despre W3 Triposto, un supercar canadian care, asa cum i-o spune si numele, poate transporta pana la trei pasageri.

Modelul sportiv a luat nastere la initiativa inginerului Clyde Kwok si a fiului sau Hugh, un tanar pilot de curse. Supercarul poarta sigla Wingho Auto, companie infiintata de cei doi, si are la baza un model Porsche 911 din 1990. Duetul canadian poate adapta insa si modele mai noi de provenienta Porsche.

Clyde si Hugh au reusit sa modifice motorul boxer de 3.6 litri pentru a produce 300 de cai putere. Resursele de sub capota, completate de o masa foarte scazuta reusesc sa ii imprime supercarului o viteza maxima de peste 300 km/h.

Bineinteles, performanta costa, in acest caz, pretul fiind fixat la 250.000 de dolari. Spre nemultumirea unora, in acesti bani nu intra si exemplarul Porsche care va sta la baza produsului final. De aceea, cei care isi doresc un W3 Triposto ar fi bine sa puna deoparte aproximativ 300.000 de dolari.

via | CarScoop

Comentarii (2)

  • toteu
    Daca masina asta se vine , ma apuc si eu de vandut Logane cu motor de Clio RS la 150.000$
    0 0
  • Kolegu
    :O
    Gogoasa cu faruri ... :O pfoaaaa ce hidosenie...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru