Susan Docherty este noul director general al Chevrolet Europe

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Vineri, 02.12.2011
Susan Docherty preia ştafeta de la carismaticul Wayne Brannon, care a decis să se retragă de la General Motors după 38 de ani de activitate în cadrul companiei.

Susan Docherty a fost numită în funcţia de Preşedinte şi Director General al Chevrolet Europe. Ea îşi va intra în atribuţii de la 1 ianuarie 2012. Docherty va ocupa funcţia deţinută anterior de Wayne Brannon, care a decis să se retragă de la General Motors după 38 de ani de activitate în cadrul companiei.

„Este o onoare pentru mine să primesc „ştafeta” Chevrolet de la Wayne Brannon şi echipa sa şi voi munci din greu chiar din prima zi de activitate în noul post”, a declarat Susan Docherty. 

Începând cu luna mai 2010, Susan Docherty a ocupat funcţia de Vice-preşedinte de vânzări, marketing şi servicii post-vânzare în cadrul GM International Operations, având o contribuţie semnificativă la succesul înregistrat de GM şi Chevrolet pe pieţele emergente.

Wayne Brannon a venit la General Motors în 1973. A deţinut diverse poziţii în cadrul departamentelor de vânzări, marketing şi planificare pentru Cadillac, înainte de a deveni Director GM de vânzări şi marketing pentru Africa în anul 1992.

Începând din acel an, a condus diverse activităţi de vânzări şi marketing în Africa, Orientul Mijlociu şi America de Sud, locuind atât la Zurich cât şi la São Paulo. De la începutul anului 2006, a impulsionat activitatea de relansare a mărcii Chevrolet în Europa.

„A fost un privilegiu pentru mine să fac parte din echipa care a adus marca Chevrolet înapoi în Europa”, a declarat Brannon. „2011 a fost un an special. Nu-mi pot imagina un mod mai potrivit de a-mi încheia cariera de 38 de ani decât sărbătorind aniversarea centenarului mărcii pe care o iubesc.”

Via | Chevrolet

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru