Suzuki a introdus un motor de un litru in gama Splash

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 19.12.2008
Gama Splash a producatorului japonez Suzuki a primit inca un propulsor, de data aceasta fiind vorba de un motor cu trei cilindri.

Cu gandul la clientii care vor sa emita cat mai putine grame de CO2, Suzuki a introdus un motor de un litru pentru modelul Splash. Acest propulsor are trei cilindri si dezvolta 68 de CP, in timp ce emite doar 120 grame CO2/km.

Consumul mixt al lui Suzuki Splash cu motorizarea 1.0i este de numai 5.0 litri de carburant la 100 km parcursi. Disponibil doar in versiunea de echipare GLS, modelul are un pret de pornire de 8912 euro in Marea Britanie. In standard, Splash GLS are aer conditionat, geamuri electrice fata si oglinzi electrice incalzite.

Interiorul a primit un volan cu trei spite imbracat in piele, cu comenzi integrate pentru sistemul audio. In materie de siguranta, Suzuki Splash 1.0 GLS are sase airbag-uri, ABS si EBD, precum si ESP incluse in standard. Aceasta versiune a lui Splash va fi disponibila incepand cu ianuarie 2009.

Via | Carscoop

Taguri: Splash, Suzuki

Comentarii (1)

  • razvan magureanu
    splash 1.0
    Motorul asta exista in romania de cand s-a lansat splash de asta vara. este de provenienta Opel.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru