Suzuki lansează la Paris Kizashi Sport pentru Europa

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 30.08.2010
Suzuki a anunţat că va expune în toamna acestui an la Paris versiunea europeană a modelului Kizashi, cu un pachet sportiv, asemănător celui disponibil deja pe piaţa americană.

Suzuki a anunţat oficial că va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Paris, din această toamnă, o versiune sport a modelului Kizashi, prezentată deja pe piaţa americană, cu ocazia Salonului de la New York. Alternativa sportivă ar putea fi privită ca versiunea europeană a sedanului japonez, gata să concureze pe segmentul mediu alături de rivali bine cotaţi, precum Opel Insignia sau Citroen C5.

Asemeni omologului său de peste Ocean, Kizashi-ul european se va individualiza prin jantele de 18 inch din aliaj, prin garda la sol coborâtă cu 10 mm, grila frontală de tip fagure, spoilerele revizuite uşor şi pragurile laterale. Accentele sportive se transmit şi în interior, unde japonezii au introdus un volan sport îmbrăcat în piele perforată, cusută cu aţă contrastantă, asemeni scaunelor. Nu lipsesc nici inserţiile cromate, regăsite la nivelul planşei de bord şi al portierelor.

Alături de noul Kizashi Sport european, cei de la Suzuki vor expune la Paris şi noua generaţie a modelului Swift, subcompactul cu cinci uşi, care s-a bucurat de un real succes şi pe piaţa autohtonă.

via | icars

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru