Suzuki Kizashi debuteaza in toamna si in Europa

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.04.2010
Sedanul de clasa medie al japonezilor este asteptat sa debuteze in luna octombrie a acestui an si pe piata europeana. Kizashi isi va face aparitia mai intai in Germania.

Esential

178 de cai putere dezvolta unica motorizare cu care va fi disponibil Kizashi pe piata europeana.

Suzuki incearca sa isi largeasca gama de modele si pe Batranul Continent, cel mai nou membru al familiei sale europene urmand sa fie sedanul Kizashi, regasit deja pe pietele din Statele Unite si Japonia. Sedanul de clasa medie este asteptat sa debuteze mai intai pe piata din Germania, cel mai probabil in toamna acestui an, in luna octombrie.

Japonezul va incerca astfel sa rivalizeze cu Volkswagen Passat, Opel Insignia, Citroen C5, Seat Exeo si Toyota Avensis, desi in momentul lansarii va fi disponibil doar impreuna cu un motor pe benzina. Sedanul va fi animat de o unitate cu patru cilindri, de 2.4 litri, capabil sa ofere 178 de cai putere si un cuplu de 230 Nm, asistat in permanenta de o cutie manuala cu sase rapaorte sau de un CVT.

Pentru a putea tine piept concurentei puternice, Kizashi va plusa insa anul viitor cu o versiune hibrida, luata deja in considerare de oficialii japonezi. Pana atunci insa, am putea vedea sub capota sedanului un diesel de provenienta Volkswagen, avand in vedere recentul parteneriat dintre cele doua companii.

Comentarii (5)

  • Robert
    Noul V6 3.0 TFSi de 272 CP va motoriza versiunea de varf Suzuki Kizashi
    In maxim 1 an de zile vom vedea sub capota lui Suzuki Kizashi doua motorizari VW Group, motorul diesel 2.0 TDI-CR si noul V6 3.0 TFSI de 272 CP ce a debutat in aceasta luna pe Audi Q7 facelift . In urmatorul link vedeti impresiile americanilor de la Edmunds in testul lor de anduranta cu Suzuki Kizashi ( http://blogs.insideline.com/roadtests/Vehicles/2010-suzuki-kizashi-gts/ ) . In alte stiri despre VW-Suzuki, este foarte probabil ca noile generatii de Suzuki Grand Vitara, Jimny, SX4 si Splash sa fie vandute si sub celelalte branduri ale VW Group ( http://www.autoblog.it/post/26461/suzuki-i-nuovi-modelli-jimny-sx4-e-splash-avranno-anche-il-brand-volkswagen ) .
    20 1
  • Suzuki Kizashi
    comparatia cu noul C5 nu prea are ce cauta... mai degraba cu ceva de pe la kia, hyundai, seat ...
    5 21
  • @eu
    Da corect nu ai cum sa compari cu C5.
    C5 e net inferior.De la dotari pana la motoare si transmisii care sunt pistol cu apa in comparatie cu vw-suzuki
    18 8
  • Excomunicatorul
    Exact
    Daca ar fi sa aleg intre un Passat si fieratania asta,as alege fieratania.
    12 0
  • Motoarele de peste 2 litri sunt tot ce ne dorim in Europa si suntem dispusi sa platim o gramada de bani ca sa ne luam un motor mare la care sa platim taxe ; aaa, si mai ales sa fiepus pe o masina cu renume de motoreta.

    Cand la noi in Romania / Europa si la masinile premium e plin de motoare de maxim 2 litri astia vor sa aduca 2,4 si doar benzina?
    3 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru