Suzuki recheamă Kizashi în service din cauza capacului de torpedou

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 01.07.2010
Suzuki a anunţat rechemarea în service a 5107 exemplare Kizashi din cauza unui risc de rănire prezentat de capacul torpedoului, în eventualitatea unui accident.

Chiar dacă noul sedan de clasă medie Kizashi nu a împlinit încă un an de când este pe piaţă, Suzuki se pregăteşte să recheme în service un total de 5107 unităţi. Spre deosebire de conaţionalii de la Toyota, Suzuki nu se confruntă însă cu accidente sau reclamaţii, care să anunţe o defecţiune importantă.

Constructorul japonez a primit o atenţionare din partea organizaţiei americane NHTSA pentru capacul torpedoului, care se poate deschide accidental în cazul unui accident, provocând răni pasagerilor faţă. Din fericire nu au fost înregistrate accidente din această cauză, ceea ce înseamnă că rechemarea în service este doar una preventivă.

Potrivit comunicatului oficial emis de niponi, de recall vor fi afectate modelele produse în intervalul 13 octombrie 2009 - 31 mai 2010. Dealerii Suzuki vor rezolva problema prin înlocuirea capacului, fără costuri suplimentare, operaţiunea de recall fiind programată să înceapă în 9 iulie.

via | allworldcars

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru