Suzuki prezinta noul SX4t Crossover Concept

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 23.04.2008
In cazul in care Suzuki SX4 nu va este pe plac, producatorii japonezi va propun agresivul SX4t Concept.

Esential

221 CP dezvolta propulsorul de pe SX4t Concept.

Suzuki incepe sa-si arate latura sportiva si in domeniul auto, imprumutand know-how-ul strans in constructia motocicletelor sport. Producatorul japonez, care a dezvaluit in ultima vreme mai multe concepte orientate spre performanta, ne prezinta astazi Suzuki SX4t Concept, o varianta ceva mai "nervoasa" a mini SUV-ului pe care il putem gasi si pe piata din Romania.

Varianta sportiva a lui SX4 are modificari semnificative la nivelul caroseriei: capota din fibra de carbon cu prize de aer, plafon si stalpi vopsiti intr-o nuanta mai inchisa de gri care se completeaza bine cu argintiul metalizat al masinii si jante din aliaj Rota. La interior se gasesc scaune ergonomice cu sustinere laterala, volan sport si pedale perforate din aluminiu.

La partea mecanica, noul concept Suzuki imprumuta sistemul de tractiune integrala de la varianta de serie a lui SX4. Propulsia este facuta o versiune supraalimentata a unitatii pe benzina cu patru cilindri de 2.0 litri. Dupa ce inginerii de la Suzuki au adaugat pe concept sistemul 16G GT3 Turbo si o evacuare sport cu diametrul de 38 mm, performantele motorului au fost marite la 221 CP si 282 Nm de la 143 CP si 184 Nm, cifrele variantei standard.

Suzuki SX4t Concept este construit de japonezi in colaborare cu Road Race Motorsports din California.

Suzuki si-a mai facut simtita prezenta pe teritoriul american anul trecut, la SEMA Auto Show din Las Vegas, unde a prezentat conceptul SXForce inspirat de divizia moto.

Via | Motor Authority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru