Tata Nano este Masina Anului in India

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 25.12.2009
Modelul lansat de Tata in cursul acestui an pe piata indiana a reusit sa castige premiul Masina Anului in India.

A cincea editie a competitiei Masina Anului desfasurata in India a scos un invingator asteptat de toata lumea: Tata Nano. Modelul lansat in India in cursul acestui an a reusit sa ii impresioneze pe membrii juriului atat prin caracterul practic de care da dovada, cat mai ales prin raportul calitate/pret imbatabil.

Din juriul de jurnalisti auto indieni care au acordat acest premiu au facut parte 11 membri ai presei de specialitate, lista incluzand membri ai redactiilor CAR India, Top Gear India, Auto Bild India, Overdrive India sau Business Standard Motoring. La final, Nano a primit 63 de puncte, reusind sa invinga in finala alte masini cu nume lansate in cursul anului pe piata din India: Chevrolet Cruze, Honda Jazz, Fiat Linea, Fiat Grande Punto, Maruti Suzuki Ritz, Mahindra Xylo, Skoda Superb, Tata Indigo Manza si Toyota Fortuner.

Pentru a intra in concurs, o masina trebuia sa intre in showroom-urile din India pana in 1 decembrie 2010. Criteriile de votare au fost consumul si emisiile, designul, confortul, siguranta, manevrabilitatea, performantele, functionalitatea, responsabilitatea fata de mediu, caracteristicile dinamice, inovatiile tehnice/tehnologice si raportul calitate/pret.

via | ezine

Comentarii (1)

  • Opinie
    Cool, again! But wait until we see the car.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru