Tata va construi o versiune hibrida a lui Nano

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 30.11.2009
Ratan Tata sustine ca modelul Nano va dispune de o versiune hibrida. Aceasta va completa oferta din gama celui mai ieftin model al lumii.

Cel mai ieftin model din lume, Tata Nano, va dispune de o versiune hibrida. Informatia a fost dezvaluita de Ratan Tata, presedintele companiei indiene, intr-un interviu acordat publicatiei sud-coreene Maeil Business.

Ratan Tata sustine ca nu are inca un pret si o data fixa de lansare pentru noua versiune a lui Nano. "Produsele low-cost care ar avansa tehnologia hibrida ca optiune reala vor creste cererea in India, iar acest lucru se va reflecta ulterior in toata lumea. Intreaga industrie auto s-ar baza pe modele cu preturi scazute", sustine seful companiei indiene.

Tata Nano a fost lansat in 23 martie 2009, livrarile in India incepand in luna iulie a anului in curs. Pretul de pornire al unui exemplar Nano este de 2100 de dolari.

via | Just Auto (inreg.)

 

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru