Teaser nou Audi A1 - interiorul si calitatea materialelor

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 21.01.2010
Audi ne face astazi cunostinta cu responsabilul pentru calitatea materialelor folosite la construirea noului A1.

Dupa ce pana acum ne-a facut cunostinta cu detaliile exterioare ale noului A1 printr-o serie de teasere interesante, Audi ne prezinta astazi o poveste interesanta despre calitatea materialelor noului model al casei de la Ingolstadt prin prezentarea unei imagini partiale a unui scaun acoperit cu piele. Asa cum ne-a obisnuit, Audi scoate in fata pentru prezentare omul-cheie al respectivului birou, in acest caz fiind vorba de Werner Zimmermann, seful biroului de asigurare a calitatii in cadrul Audi.

"Calitatea fara compromis reprezinta o valoare fundamentala a brandului Audi. Desi compania noastra se avanta intr-o noua clasa prin noul A1, marimea redusa a modelului nu inseamna ca Audi nu-si va multumi clientii prin exact aceleasi elemente de conform si calitate cu care ei sunt obisnuiti", sustine Zimmermann.

Conform comunicatului Audi, proesarea si selectia materialelor interiorului noului A1 a fost un proces foarte atent realizat, astfel ca spuma poliuretanica fina de pe bord si precizia cu care se misca butoanele si elementele de control sunt rezultate logice ale acestei abordari.

Mai mult, pentru a sublinia atentia la detalii, Audi sustine ca pana si manerul care deschide capota noului A1 are miscari fluide si precise.

"Exteriorul este construit cu foarte multa precizie, calitatea vopselei fiind una de top. Am analizat calitatea elementelor oferite chiar si in zone care nu sunt direct accesibile clientului. Doar asa se poate atinge acel feeling Audi incomparabil. Calitatea este o experienta a tuturor simturilor, este ceva ce se poate vedea, auzi, mirosi si simti", incheie Zimmermann.

via | Audi (inreg)

Comentarii (14)

  • marketing audi
    Aceeasi maniera adoptata acum de AUDI in prezentarea noilor modele este de fapt COPIATA de la PEUGEOT care a inceput cu aceste materiale video si comentarii/explicatii oferite de catre diversi directori din cadrul companiei PSA pentru modelul 308 (materiale, concepte de confort, culori, tehnica, estetica, etc...). Chiar nu pot veni astia de la AUDI cu ceva nou??? penibil.
    13 16
  • Incredibila lumea asta
    hahahahahahahaaha m-ai facut sa rad cu peugeot
    14 11
  • ion
    Bai ION... ma bucur ca razi... dar asta-i adevarul. hai pa
    7 11
  • nebunie permanenta
    Bai nene esti dus cu pluta cum sa compari mere cu pere......compara peugeot cu renault desi pierde detasat pejo la orice capitol
    11 9
  • teaser
    era vorba de ideea in sine, care, din cate imi aduc aminte, are legatura cu peugeot
    4 5
  • bla bla
    Peugeot (fac motorizari diesel pentru bmw, si au benzinare facute cu bmw) se compara cu VW

    Renault cu Dacia, Kia, Hyundai

    Audi cu Honda, Alfa Romeo,

    Mercedes cu BMW


    Toti prostii stiu ca Peugeot e cea mai buna marca frantuzeasca, numai romanii cu Renault Megane 1.5 dCi (motor de Logan) spun contrariul. Daca ati avea posibilitatea sa iesiti putin in VEST si cand spun VEST nu 3 zile umblat prin Germania sa va luati un Golf 4 obosit....ci la tari precum Spania, Portugalia, Franta, Italia etc. ati observa ca Reno nu e nimic, ca un VW vezi la 10 masini si ca marcile predominante sunte altele decat cele de la noi din tara. Dar mai intai ca sa va cizelati trebuie sa urmati cursul Dacie - Opel Astra Caravan - Renault Megane Passat TDI - Bmw 320d si abia atunci deveniti oameni, si cand va cumparati primul BMW o sa aflati ca motorizarea e facuta de Peugeot si cate cunostinte aveati cand spuneati ca Reno e o marca buna....pana atunci visati.

    Cat despre Audi A1.

    Este un Polo impachetat frumos vandut la un pret supra-estimat.
    5 16
  • chiar bla bla :)) taticu' are peugeot? sa-l stapanesti sanatos, dar Renault le da cu tifla cam pe fiecare clasa in parte... oricum asta e un articol despre A1, iar tu esti mult off-topic .. n-o sa ma iau dupa tine acum
    12 6
  • ptr xss
    prietene stim ca ai logan cu tehnologie renault dar totusi te faci de ras cu afirmatiile tale...ascunde-te si numai spune nimic. mai mult nu are rost sa iti spun.
    5 10
  • vreau functie "keyless entry" si "remote lightning" pe peugeot 308 ! are asa ceva? are cucu! toata lumea stie ce cutie imprecisa in 5 trepte are 308 si ce interior de austeritate iti da!
    9 5
  • ptr loganistul suprem xss
    si pentru ce le vrei? sti sa le folosesti? :))

    eu vreau pe megane motoare pe benzina de top, nu 1.6-ele alea aspirate de 10-15 ani...vreau cutie automata facuta de porsche (BVA) sau macar una manuala facuta impreuna cu bmw...sau poate dynamic roll control, distance alert? are toate astea?

    prietene, dacia e dacie, reno e reno, peugeot e peugeot si mercedes e mercedes....daca iti permiti decat un logan cu motor renault atunci opreste-te....la pejo nici nu prea mai exista cutii in 5 trepte...iar de interioare hai sa nu vorbim ca la renault in 50 de mii de km se exfoliaza toate materialele si plasticele alea...macar nu deschide un subiect la care renault sta prost.
    3 7
  • esti disperat de viata ba copilule:)) domeniul auto e inca o necunoscuta pentru tine. ontopic: ce spune neamtul e poezia fiecarui constructor premium. audi nu vine cu nimic special. eu vreau inovatie.
    4 3
  • vasilus
    mare e gradina lu D-zeu
    Nicaieri in lumea asta oriunde ati cauta nu o sa gasiti tampenii mai mari ca pe acest forum.Cum dracu pejo sa faca motoare pentru diesel pt BMW nu sunteti sanatosi la cap sa spuneti chestia asta??Daca au aceeasi cilindree asta nu inseamna ca e facut de pejo.Cu celebrele lor motoare nu am vazut sa ia vreun premiu pejo la nici o categorie spiritul de turma romanesc ca a zis nea gigi ca e cel mai bun motor din lumea cel de pejo fara argumente.Si ca sa faceti un atac cerebral cel mai bun motor diesel la categoria 2.0L este TDI CR sau si asta e facut de pejo ??!Si eu sustin ca reno este mult mai echilibrat decat pejo nu merita banii o facatura ca pejo cu fiabilitate 0 (vezi celebrul 407)sau ca pejo mimeaza un interior mai bun ca premium e un cuvant cam departe pentru ei.Si ala de sus mananca cacat am fost in toata europa si este plin de vw, renault la greu in germania, etc
    5 2
  • Apropo de Renault vs Peugeot... citeam un comparativ in Autobild in care erau incluse 5 masini: Golf Variant, Kia Ceed SW, Ford Focus Turnier, Renault Megane Sport-Tourer si Peugeot 308 SW.
    Care crezi ca a fost parerea lor? Peugeot 308 SW locul 5 (ultimul loc) , iar Megane ST locul 2, imediat dupa Golf Variant.
    Pana si Kia Ceed s-a clasat mai bine decat 308. Locul 4.
    5 1
  • .........................
    ??????????????
    MA DAT PE SPATE CATA,CALITATE AM VAZUT,IN PROSTIA ASTA DE MASINA,IARASI VA PACALESTE AUDI? DEH STRATEGIE DE PROSTIT FRAIERI AIA CARE O HALESC
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru