Teaser oficial Audi R8 Spider

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 24.01.2008
In cadrul finalei Superbowl din acest an (3 februarie) Audi va prezenta publicului noul R8 Spider.

Esential

3 februarie este data la care Audi va prezenta lumii noua bijuterie: R8 Spider.

Audi a publicat prima imagine teaser cu noul model Audi R8 Spider. Prima aparitie publica a noului model va avea loc in cadrul unei pauze publicitare a finalei Superbowl, care se va desfasura pe data de 3 februarie.

Despre infatisarea noului cabrio din gama Audi ne-am putut face o idee inca din luna noiembrie a anului trecut cand au aprut primele ipoteze despre noua versiune a supercarului R8. Daca atunci cele mai ambitioase previziuni il dadeau pe R8 Spider gata de lansare abia in 2009, acum indiciile publicate de Audi sunt evidente.

Astfel, pe 3 februarie Audi R8 Spider isi va face debutul oficial, urmand ca in lunile urmatoare sa fie disponibil si in showroom-uri. Ceea ce se va gasi sub capota ramane la capitolul supozitii, avand in vedere speculatiile care se fac in jurul variantelor de motorizare, V8 de 420 CP sau V10 de 500 CP. In plus, fanii dieselului pot spera la o versiune performanta a celebrului TDI, avand in vedere succesele acestui propulsor in motorsport.

Sursa: Audi America
Taguri: Audi, R8, R8 Spider

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru