Techart a dezvoltat un Porsche 911 Turbo de 620 CP

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 07.05.2010
Cateva modificari realizate de inginerii Techart au fost suficiente pentru o crestere de 120 CP a puterii dezvoltate de Porsche 911 Turbo.

Tunerii de la Techart, specializati in modificarea modelelor Porsche, au dezvaluit noul pachet de tuning pentru Porsche 911 Turbo. Versiunea de top a acestui model dezvolta 620 CP din motorul de 3.8 litri cu care pleaca 911 Turbo din fabrica din Zuffenhausen. Pentru a realiza acest lucru, cei de la Techart au inlocuit evacuarea standard cu un nou sistem construit de acestia, iar modificarile au fost realizate de la galeriile de evacuare pana la evacuarea finala. Sportiva din Stuttgart primeste un filtru de aer sport si o unitate ECU reprogramata, cu ajutorul carora dezvolta cu 120 CP mai mult decat versiunea standard a lui 911 Turbo.

Suspensia lui Porsche 911 Turbo a fost inlocuita cu un kit de suspensie reglabil, iar toate cele patru rotile beneficiaza de un kit de franare mai puternic. Noul pachet include discuri de frana mai mari, alaturi de etrieri de dimensiuni impresionante, totul pentru a opri cat mai repede si mai eficient acest model. Optional, cei de la Techart ofera si sistemul Nose Lift, care ridica partea frontala a lui 911 atunci cand aceasta se “infrunta” cu un obstacol pentru reducerea vitezei.

Oferta de pachete estetice de la Techart pentru 911 Turbo este deja cunoscuta, iar tunerii germani sunt apreciati pentru realizarile lor in acest domeniu. De la “simplul” Stage I, pana la versiunea mai agresiva Stage II, cei de la Techart ofera o multitudine de accesorii aerodinamice pentru Porsche 911.

Partea frontala a fost “modernizata” cu un set de lumini de zi cu LED-uri, in stilul noilor modele din Stuttgart si nu numai.

Via | Autoblog.it

Comentarii (1)

  • Porsche the best !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru