TechArt a introdus un pachet pentru Porsche Cayenne Diesel

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 02.03.2009
Tunerul german TechArt a introdus un program de modificari estetice pentru Porsche Cayenne Diesel.

TechArt ofera un nou pachet estetic pentru Porsche Cayenne Diesel, pe care l-a denumit Aerokit I. Spre deosebire pe pachetul Magnum pentru Cayenne Turbo S, Aerokit I nu implica nici o modificare asupra motorului. Pachetul estetic consta in o serie de elemente care ii confera lui Cayenne Diesel un aspect mai agresiv.

Astfel, Cayenne a primit o noua bara fata si un set de praguri laterale, precum si un spoiler discret amplasat pe luneta. Bara spate integreaza un difuzor de aer care este incadrat intre cele patru tevi de evacuare. La interior modelul a primit un nou volan sport si pedale din aluminiu.

Clientii TechArt pot alege intre jante de 21 si 22 de inch, care au o latime de 10 inch. Acestea poarta anvelope Continental de 295/35 R21 si sunt puse in valoare de noua suspensie sport pe care a primit-o acest model. TechArt va prezenta acest model in standul sau de la Salonul Auto de la Geneva.

Via | TechArt

Comentarii (2)

  • porse lu' caien....
    ....o baba fara dinti, fara par,gheboasa si puturoasa dar ceva mai urata
    0 0
  • Hmmm...
    Well...I like it! :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru