Tesla Roadster, morman de fiare dupa un test drive

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 04.11.2008
Un director de vanzari Tesla din Franta a distrus un exemplar al roadster-ului electric in timpul unui test drive.

Dupa ce ieri v-am prezentat drama unui Ferrari 599 GTB Fiorano facut bucati in Atena, revenim astazi cu o noua stire din categoria "Accidente exotice". De aceasta data nu mai este vorba de inca un Ferrari ci de un model mai rar, mai exclusivist insa nu atat de sportiv: Tesla Roadster.

Accidentul s-a petrecut in Franta, miercurea trecuta, la o viteza de peste 160 de km/h. Vinovat de producerea accidentului se face bineinteles soferul, care in aceasta poveste este nimeni altul decat directorul de vanzari al diviziei regionale Tesla.

Acesta a invitat un client interesat de modelul electric la un test drive. Directorul a calcat la maxim acceleratia si nu a tinut cont de conditiile meteo nefavorabile: carosabil umed si vizibilitate proasta. La 160 de km/h soferul nu a mai putut aborda un viraj si a pierdut controlul masinii. Rezultatul il puteti vedea si in fotografiile alaturate.

Desi pare greu de crezut, cei doi pasageri au scapat cu rani minore: o mana rupta pentru soferul catapultat din masina in momentul impactului si cateva zgarieturi pentru potentialul client, care s-a convins intre timp si de rezistenta roadsterului electric.

via | CarScoop

Taguri: Roadster, Tesla

Comentarii (4)

  • ~!~TEXAN~!~
    :)) :))
    bine ca nu s-a corentat dreacu' :)) =))
    0 0
  • Bogdan M
    Pai si pana la urma ala a cumparat masina??
    0 0
  • masina
    catapultat
    da' soferu a avut parasuta??
    0 0
  • Parca-i si vad scuturandu-se din cand in cand si descarcandu-se - electric.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru