Top Gear filmează în Betleem un episod pentru Crăciun

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 24.11.2010
Hammond, Clarkson şi May vor juca rolul celor trei magi de la răsărit în episodul Top gear dedicat Crăciunului de anul acesta. Cei trei moderatori filmează deja în Orientul Mijlociu.

Echipa Top Gear pregăteşte o surpriză de proporţii fanilor săi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă de anul acesta. Eroii show-ului TV, James May, Jeremy Clarkson şi Richard Hammond filmează deja un episod în Orientul Mijlociu, încercând să reediteze traseul celor Trei Magi de la Răsărit porniţi în căutarea lui Iisus.

BBC a confirmat intenţia producătorilor de a filma un episod dedicat Crăciunului, botezat "In search of The Baby Jesus". Deşi Biblia nu descrie cu foarte multe amănunte drumul parcurs de cei trei magi, singura informaţie existentă fiind aceea că ei veneau de la Răsărit, producătorii au încercat să reconstituie pe cât posibil traseul.

Astfel, Clarkson, May şi Hammond vor pleca din Irak, de-a lungul râului Eufrat, până în Siria şi apoi Iordan, ca mai apoi să se oprească în Israel, pentru a găsi Betleemul. Bineînţeles, ruta finală nu o vom afla decât atunci când va rula pe micile ecrane episodul dedicat sărbătorii de iarnă.

Pentru a se deplasa prin regiunea destul de sensibilă, moderatorii celui mai popular show auto din lume vor avea la dispoziţie trei roadstere celebre, care au făcut furori în urmă cu ani buni.

Este vorba despre Fiat Barchetta, Mazda MX-5 şi BMW Z3. 

via | carsuk

Comentarii (2)

  • foarte tare :D abia astept, sper sa fie cel mai tare episod de cand ii lumea, si asa o sa fie:D
    7 0
  • cand apare noua serie TopGear?
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru