Toyota a pregatit un facelift pentru Hilux-ul european

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 13.08.2008
Toyota a pregatit un facelift pentru versiunea 2009 din Europa a pick-up-ului Hilux.

Toyota Hilux este unul din pick-up-urile constructorului japonez care inca se mai vinde destul de bine. Rezultatele pozitive sunt datorate in mare parte pietei europene, unde Hilux inregistreaza cresteri mici dar constante.

De aceea, constructorul nipon a crezut de cuviinta ca versiunii 2009 a pick-up-ului Hilux i-ar prinde bine un facelift. Modificarile generale sunt minore dar vin sa imbunatateasca discret aspectul vizual al off-road-erului.

In parte frontala, spoilerul fata a fost usor redesenat iar grila radiatorului a fost inlocuita. Oglinzile retrovizoare au fost si ele regandite si acum gazduiesc si lumini de semnalizare. Ultima modificare notabila sunt jantele noi din aliaj.

Toyota nu a anuntat oficial data la care faceliftul lui Hilux va debuta in showroom-uri, dar cel mai probabil europenii vor avea ocazia sa vada pe strada versiunea 2009 chiar de la sfarsitul acestui an.

Taguri: Hilux, Toyota

Comentarii (1)

  • Da, Daaaa!
    Ce-mi plac mie facelift-urile astea!!!
    Data aviatoare bagati poze stil "inainte si dupa" ca sa intelege si necunoscatoru' ce "face" au "liftat" astia.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru