Toyota a primit 75.000 de comenzi pentru Prius

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 18.05.2009
Noua generatie Prius a consemnat 75.000 de comenzi pentru Toyota. Este prima veste cu adevarat buna pe care japonezii o primesc de la inceputul anului.

Dupa un inceput de an dezastruos, Toyota reuseste sa bifeze si o performanta pozitiva. Vazuti ca adevarati pionieri pe segmentul vehiculelor hibride, japonezii au reusit inca o data sa isi afirme suprematia in fata celor de la Honda.

Dupa ce Insight a amenintat serios vanzarile noii generatii Prius, Toyota a anuntat ca a totalizat pana in prezent 75.000 de comenzi pentru noul sau hibrid. Se pare ca noul Prius este la mare cautare, Toyota fiind nevoita sa faca fata unei cereri mari, cu mult peste estimarile initiale, care anuntau doar 40.000 de comenzi.

Livrarile hibridului japonez debuteaza pe piata din Japonia astazi. Pentru a putea concura cu Insight, care s-a vandut in 10.481 de exemplare numai in luna aprilie, Toyota a scazut pretul lui Prius considerabil.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • INSIGHT
    consum de 74 mpg la Insight !

    < http://autos.canada.com/news/story.html?id=1588553 >
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru