Toyota a reparat 1.7 milioane de vehicule afectate de recall-uri

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 31.03.2010
Oficialii Toyota sustin ca dealerii sai au reusit sa rezolve problemele a 1.7 milioane de vehicule afectate de rechemarile in service. Prioritare au fost masinile cu probleme la pedala de acceleratie.

Toyota a promis ca va repara problemele aparute la pedala de acceleratie si va inlocui covorasele a peste opt milioane de unitati vandute la nivel global si se tine de cuvant. Potrivit unor surse cu rang inalt din interiorul Toyota, dealerii constructorului japonez au reusit sa rezolve problemele a 1.7 milioane de vehicule.

Se pare ca niponii s-au concentrat mai mult asupra vehiculelor care au raportat probleme la pedala de acceleratie. Unitatile care au suferit de pe urma unor covorase cu defect vor fi rechemate in service in numar mai mare abia pe viitor.

Jim Lentz, un oficial din cadrul Toyota, a declarat ca producatorul asiatic este recunoscator administratiei Obama pentru ca s-a oferit sa investigheze sistemul electronic al vehiculelor afectate de recall. In acest moment Toyota are 40 de milioane de vehicule cu control electronic al acceleratiei si nu un singur caz de accelerare neintentionata. Drept pentru care, orice ajutor este binevenit.

Desi are probleme de imagine, Toyota continua sa vanda bine la nivel mondial, reusind sa bifeze o crestere importanta in luna februarie.

Specialistii anunta ca tendinta pozitiva se va mentine si in luna martie, cand vanzarile Toyota sunt asteptate sa creasca cu 35% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

via | egmcartech

Comentarii (3)

  • gooo Toyota!
    cainii latra si caravana trece
    1 0
  • Haualeao
    Mancatzash
    ios tzigan si am toiota.

    cea mai tare, va dau fum gandacilor ...
    1 0
  • bogdan
    recall= marketing
    Ce bine ca in tarile civilizate exista normalitate, 1.7 milioane recall inseamna inca pe atatea vandute in viitor, efectul bumerang intra in actiune.TOYOTA = ne pasa.:))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru