Toyota face un SUV mai mic decat RAV4

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 12.11.2007
Salonul Auto de la Geneva din martie 2008 va fi gazda lansarii unui nou SUV Toyota, ceva mai mic decat actualul RAV4.

Esential

22.1% din piata de SUV-uri compacte este controlat in acest moment de Toyota.

RAV4 nu este destul de mic in acceptiunea Toyota, care isi doreste un SUV mai compact decat acesta pentru a completa oferta in segmentul cu cea mai rapida crestere din ultima perioada. Japonezii se misca chiar mai repede decat ne-am fi asteptat si se pare ca prima aparitia a viitorul SUV compact va avea loc la Geneva, peste cinci luni, atunci cand constructorul asiatic va prezenta versiunea de serie a conceptului Urban Cruiser.

"Primele modele vor aparea in showroom-uri imediat dupa lansarea oficiala de la Geneva. Modelul va fi destinat Europei insa o versiune sensibil diferita va fi vanduta si pe celelalte piete ale lumii, inlusiv in Japonia", a declarat Thierry Domreval, presedintele Toyota Europe.

Segmentul de piata al SUV-urilor compacte a cunoscut o crestere incredibila in ultimii ani. Intre 2005 si 2006 s-au cumparat cu 63.6% mai multe astfel de modele, Toyota RAV4 fiind unul dintre reprezentantii de succes ai asaltului pietei, acaparand 22% din intreaga piata europeana.

Taguri: RAV4, Toyota

Comentarii (1)

  • io man
    zici k e broasca testoasa
    dar e interesanta, unde drq s-o ajunge cu formele astea....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru