Toyota FR-S, posibilul nume final al modelului derivat din conceptul FT-86

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 18.06.2010
Oficialii Toyota au înregistrat în SUA şi Canada denumirea FR-S ca marcă. Primele informaţii arată că numele va fi utilizat la versiunea de serie a conceptului FT-86.

Toyota a înregistrat la oficiul american şi la cel canadian al mărcilor denumirea FR-S, aceasta urmând să fie utilizată, cel mai probabil, la "botezul" versiunii de serie a conceptului FT-86, dezvoltat împreună cu Subaru. Conform unor informaţii apărute în presa americană, FR-S ar fi un acronim pentru "Front engine, Rear wheel drive Sports car".

Înregistrarea acestui nume a avut loc în 27 mai 2010, FR-S fiind inclus în categoria "Automobile şi părţi structurale ale acestora".

Modelul Toyota va fi motorizat la lansare de o unitate boxer de origine Subaru cu cilindreea de 2.0 litri. Evident, Suabru va scoate ulterior pe piaţă versiunea proprie a modelului japonez, compania niponă urmând să le pregătească fanilor, aşa cum i-a obişnuit pe aceştia, şi o versiune STI.

via | Jalopnik

Comentarii (3)

  • Andrei
    lexus
    nu seamana cu Lexus LFA?
    2 0
  • Abraxas
    Toyota va scadea pana in 2013 preturile masinilor sale cu 30 % !
    Datorita reducerii tot mai mult a preturilor componentelor folosite ( in ultima perioada Toyota isi obliga tot mai mult furnizorii sa scada preturile componentelor ), Toyota vrea ca pana in 2013 sa scada preturile masinilor sale cu 30 % ! Ramane de vazut pe termen lung daca fiabilitatea masinilor Toyota va avea de suferit de pe urma acestei decizii . http://www.welt.de/wirtschaft/article8097760/Toyota-will-Autopreise-um-30-Prozent-senken.html
    2 0
  • indiferent
    Bai nene de cand se chinuie toyota cu masina asta,ba ca o scoate ba ca nu,ba ca e scumpa de produs ba ca ii schimba motorul
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru