Toyota GT86 primeşte un kit aerodinamic agresiv

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 18.06.2012
Pentru a spori atractivitatea modelului său sportiv, GT86, Toyota a gândit un kit aerodinamic nou ce include, printre altee, şi un eleron uriaş.

Cei nemulţumiţi de aspectul exterior, considerat prea cuminte, al noului Toyota GT86 au o soluţie de compromis. Constructorul japonez promite un kit aerodinamic, menit să sporească agresivitatea modelului. Deşi este disponibil momentan doar în Australia, sunt destule şanse să-l vedem transpus şi pe versiunea europeană a coupe-ului.

Pachetul, disponibil pe nivelul superior de echipare, vine cu un eleron de dimensiuni mari montat pe portbagaj pentru a oferi apăsare aerodinamică pe axa propulsoare şi astfel o mai bună manevrabilitate. Kitul include şi un set de praguri laterale, creat pentru a prelua fluxul de aer, asemeni deflectorului posterior, care include şi un suport pentru cele două ţevi de eşapament cromate. Spoilerele faţă şi spate au suferit uşoare modificări pentru a gestiona mai bine cantitatea de aer absorbită.

Kitul propus de Toyota costă 3000 de dolari şi este valabil pentru ambele versiuni, cea cu transmisie manuală şi cea automată.

via l themotorreport

Comentarii (4)

  • jantele alea-s de tot c***u...in rest masina e super faina
    4 6
  • Designul este destul de bine definit in spirit dambovitesc!!
    8 9
  • asta remarc si eu cu stupoare. pe o asa zisa masina sport sa pui niste jante de lastun atat de inguste si kitchioase ...bleahhh arata manelistic
    7 6
  • manelistic esti tu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru