Toyota Hilux, 197 de cai putere in editie limitata

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 14.04.2008
Toyota va dezvalui maine o editie limitata a pick-up-ului Hilux. Aceasta dezvolta 197 de cai si un cuplu motor de 430 Nm.

Esential

10.5 secunde ii sunt necesare pick-up-ului japonez pentru a sprinta de la 0 la 100 de km/h.
197 de cai putere dezvolta propulsorul instalat pe editia limitata Toyota Hilux.
430 de Nm este valoarea maxima a cuplului motor in cazul editiei limitate Toyota Hilux.

Proaspat lansata pe piata din Romania, Toyota Hilux se bucura deja de editii limitate pe celelalte pietei europene. In Marea Britanie, constructorul japonez va oferi o versiune de top mult mai puternica, care va fi produsa in doar 500 de exemplare. Editia limitata a pick-up-ului asiatic va fi dezvaluita maine in cadrul Salonului Auto de Vehicule Comerciale din Birmingham.

Editia speciala Hilux se foloseste de serviciile unui propulsor D-4D de 3.0 litri, imprumutat de la actuala versiune Invincible, care a primit insa modificari serioase din partea diviziei Toyota Motorsport.

Multumita unui kit de performanta, puterea totala a propulsorului de 3.0 litri creste de la 171 la 197 de cai putere alaturi de valoarea cuplului motor care urca si ea de la 343 la 430 de Nm. Multumita nouilor modificari, Toyota Hilux reuseste sa sprinteze de la 0 la 100 de km/h in doar 10.5 secunde, fata de cele 13.5 secunde ale versiunii de baza.

La exterior editia limitata Toyota Hilux se individualizeaza prin jantele de 15 inch din aliaj si grila frontala din inox, in timp ce la interior pasagerii se vor bucura de o tapiserie in doua culori si scaune incalzite pentru pasagerii fata.

via | CarScoop

Comentarii (2)

  • Victor
    Frumoasa, rezistenta, tot ce vrei.
    0 0
  • Anghel Marius
    marfa de masina
    sunt posesorul unei camionete Toyota Hilux singal-cab 2,5 D4D.Si sunt foarte multumit.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru