Toyota investeste in calitate

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 13.03.2008
Katsuaki Watanabe, presedintele Toyota, a admis ca sunt necesare unele investitii pentru mentinerea calitatii.

Esential

9.497.754 de vehicule a vandut Toyota in 2007, pozitionandu-se pe primul loc in topul producatorilor auto.

Toyota este recunoscuta pentru calitatea si fiabilitatea modelelor sale. Insa, aceasta imagine a avut de suferit in ultimul an cand o serie de defectiuni au fortat producatorul nipon sa efectueze mai multe rechemari in service.

In mod bizar, anul 2007 a adus cele mai multe recall-urile efectuate de Toyota, dar si cele mai multe vehicule vandute vreodata, numarul exact fiind 9.497.754 de unitati. Katsuaki Watanabe, presedintele Toyota, a explicat aceasta situatie. Boss-ul nipon a recunoscut ca cererea foarte ridicata a determinat erori de productie.

Mai precis, Watanabe a sustinut ca marirea ritmului de productie intr-un timp foarte scurt a dus la scaderea calitatii. Boss-ul Toyota a dat, in fata presei japoneze, acestor probleme o denumire generica: „ marea boala a companiei”.

Katsuaki Watanabe a declarat in continuare ca Toyota se preocupa de acesta situatie, de efectele cresterii bruste a productiei, si ca alternativa cea mai buna este marirea costurilor de calitate.

Via | Automotive News
Taguri: Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru