Toyota micsoreaza primele directorilor sai cu 60%

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 24.04.2009
Toyota va taia circa 60% primele de vacanta pentru aproape 9.000 de manageri din cauza veniturilor scazute pe care le-a inregistrat in primul sfert al acestui an.

Compania japoneza Toyota a decis sa micsoreze cu 60% primele de vacanta pe care le va oferi managerilor sai. Circa 8.900 de manageri Toyota vor fi afectati de aceasta decizie. Primele de vacanta au fost micsorate din cauza veniturilor scazute pe care le-a inregistrat Toyota in ultima perioada si mai ales in primul sfert al anului 2009.

Pe langa asta, membrii consiliului administrativ nu vor primi nici un fel de prima sau beneficiu suplimentar in cadrul anului fiscal 2009. Toyota a concediat majoritatea angajatilor temporari si a suspendat productia in diverse fabrici din Japonia pentru a nu ramane cu unitati pe stoc.

Toyota a decis sa micsoreze primele de vacanta din acest an imprecuna cu sindicatul de care apartin angajatii sai, care are peste 63.000 membri. Masura a fost luata in baza intelegerii reciproce dintre cele doua parti, care au decis sa suporte impreuna problemele financiare prin care trece compania.

Via | JustAuto

Comentarii (3)

  • clarkson
    9000?
    9000de directori? Adica atatia cati angajati are Dacia, cea mai mare companie romaneasca? LOL
    0 0
  • Andrei Alexandru
    :)
    Super tare 63.000 de angajati si dintre ei 9000 sunt directori... WOW :)))) Ce pacat ca 7x9 = 63 adica pentru fiecare 1 director sunt cam 7 angajati LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :))))

    Nici nu este de mirare ca se apropie de faliment si astia :)))
    0 0
  • vasily
    unde
    nu si in RO, stati cuminti ! astia sunt ... pe langa ! haha!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru