Toyota pregateste iQ Cabrio

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 10.06.2009
Versiunea descoperita a modelului nipon de oras va fi prezentata in premiera, sub forma de concept, in cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

Toyota le pregateste o surpriza fanilor sai, urmand sa lanseze anul viitor o versiune cabriolet a citadinei iQ. Inspirati dupa modelul Smart Fortwo - considerat principalul rival de piata al lui iQ - niponii vor elimina plafonul modelului, prima imagine a noii versiuni urmand sa fie un concept care va fi prezentat la Salonul Auto de la Tokyo, din luna octombrie. Ulterior, in 2010, Toyota va lansa si versiunea de serie a modelului sau. Informatiile au fost publicate in premiera la inceputul saptamanii de catre publicatia nipona Best Car Magazine.

Toyota iQ Cabrio va imprumuta motoarele de pe varianta acoperita a modelului japonez. Cu toate acestea, forma sa va fi schimbata, inspirandu-se mai ales din conceptul Scion iQ, care a iesit in evidenta prin caracteristicile sale estetice inedite.

via | 4wheelsnews

Taguri: Scion, Toyota, iQ, iQ Cabrio

Comentarii (2)

  • .........
    crek o sa se vanda in 2 exemplare:)))
    3 1
  • AndreiRN
    Superba
    O sa fie o jucarie superba pt la plaja si pt studenti. Daca mai pun si un sistem hibrid pe ea ca ciupercile o sa apara pe strazi.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru