Toyota pregateste Prius Crossover

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 16.11.2009
Gama Prius se va imbogati cu un membru nou. Este vorba de un crossover destinat familiilor care nu puteau fi multimite de spiritul mai degraba conservator al hibridei compacte Toyota.

Cotidianul japonez Yomiuri sustine intr-un articol publicat astazi ca Toyota se pregateste sa lanseze pe piata o versiune de familie si aventura a celebrului hibrid Prius.

Aceasta ar putea sa poarte numele Prius Verso, pentru a nu se indeparta de nomenclatura gamei actuale Toyota, urmand ca formele sale sa il incadreze undeva intre break-urile si SUV-urile compacte. Crossoverul japonez va vedea luminza zilei in cursul anului viitor, urmand sa fie a doua varianta a gamei Prius si cea care va deschide drumul spre un sub-brand de sine stator in gama Toyota.

Cel mai probabil, noul crossover din gama Prius isi va baza liniile pe conceptul Hybrid X, prezentat de marca Toyota la Salonul de la Geneva din 2007.

via | Yomiuri

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru