Toyota prezinta FT-86 G Sport, viitorul inlocuitor al lui Celica

De Iulian Cazacu
Publicat Sambata, 16.01.2010
Desi Toyota nu a lansat inca pe piata modelul provenit din conceptul FT-86, producatorul japonez a prezentat deja versiunea sport a acestuia.

Dupa ce la salonul auto de la Tokyo de anul trecut Toyota a prezentat conceptul FT-86, din care se va naste modelul de serie care il va inlocui pe Celica, japonezii au lansat deja o versiunea mai dinamica a acestui concept, botezata FT-86 G Sport.

FT-86 G Sport vine cu un kit aerodinamic ce include capota din fibra de carbon, bara fata si bara spate redesenate si un eleron de mari dimensiuni in spate. Producatorul nu da detalii despre motorizarea noii versiuni sport.

Toyota a anuntat in acelasi timp ca noul FT-86 G Sport va face parte din linia de modele pe care gamerii le vor putea testat in viitorul Gran Turismo 5, subliniindu-si afirmatia printr-un film de prezentare a modelului in versiune digitala. De altfel, conceptul sportiv sta bine la capitolul high-tech: sistemul de navigatie GPS al masinii dispune de o functie care inregistreaza timpii obtinuti pe circuit, acestia putand sa fie introdusi ulterior in jocul video ca timpi de referinta. Sistemul a fost testat pe circuitul de la Nurburgring cu ajutorul unui Lexus IS-F.

Versiunea de serie a conceptului FT-86 va fi comercializata incepand de anul acesta in Japonia, in timp ce europenii vor fi nevoiti sa astepte pana in 2011.

via | cartech.fr

Taguri: FT-86, Toyota, sport

Comentarii (2)

  • Andrei
    mi-se pare mie sau seamana cu supercarul de la lexus? oricum e bn si asa:D
    1 1
  • and the piece of art in real life : http://www.youtube.com/watch?v=tB1QoYifLqQ
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru