Toyota Prius, cel mai vandut model in Japonia in luna mai

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 04.06.2009
Toyota Prius a devenit cel mai vandut model din Japonia in mai, dupa ce Honda Insight reusise aceeasi performanta in aprilie.

Dupa ce Honda Insight a reusit in luna aprilie, in Japonia, sa devina primul model hibrid care aunge pe locul intai in clasamentul vanzarilor unei piete dezvoltate, rivalul Toyota Prius a reusit sa intoarca "gestul", terminand luna mai pe prima pozitie pe piata nipona.

Rezultatele publicate astazi de catre Asociatia Importatorilor din Japonia (JADA) arata ca Prius a fost vandut in 10.915 unitati in luna mai, mai mult decat dublu fata de aceeasi luna a anului 2008, cand Toyota a vandut 5.079 unitati. Fata de luna aprilie cresterea este radicala, doar 1952 de unitati Prius gasindu-si drumul spre clienti in a patra luna anului in curs.

Honda Insight a cazut in mai pe locul al treilea, in spatele lui Prius si a fratelui mai mic Honda Fit (versiunea japoneza a lui Jazz). Honda a vandut 8.813 unitati, in conditiile in care luna aprilie fusese extrem de productiva, cu 10.481 de unitati vandute.

via | Green Car Congress

Comentarii (1)

  • loganu pe ce loc este??
    Speram sa fie loganul sau macar noul megan.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru