Toyota RAV4 primeste un facelift in SUA

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.08.2008
Versiunea 2009 a modelului Toyota RAV4 va primi o serie de modificari estetice dar si un nou propulsor.

Toyota s-a gandit sa revizuiasca editia americana pentru 2009 a modelului RAV4 cu un facelift minor, un nou propulsor si o noua echipare standard. Constructorul japonez a operat o serie de modificari la nivel vizual prin redesenarea spoilerului frontal si a grilei si prin inlocuirea proiectoarelor de ceata si a blocurilor optice spate.

Modificari particulare se observa insa in cadrul fiecarei versiuni de echipare. Astfel, modelele echipate cu Sport Appearence Package primesc un nou panou protector pentru spoilerul spate, care a fost si el redesenat in totalitate. Versiunile Base si Limited ofera jante de 17 inch din aliaj cu un design nou, cea din urma beneficiind, in plus, de bare de amarare pe acoperis, oglinzi laterale electrice si incalzite si o noua grila cu accente cromate.

La interior, noul RAV4 va beneficia de tetiere active, un nou sistem audio si un imobilizator al motorului. Versiunile Sport si Limited vor beneficia in plus de sisteme de navigatie low-cost si o camera pentru mersul cu spatele.

Toyota a introdus pe RAV4 2009 si un nou propulsor, de 2.5 litri care produce 179 de cai putere, disponibili la 6.000 de rpm, si un cuplu motor de 233 Nm, disponibil la 4000 de rpm. Resursele de putere sunt transmise ambelor punti sau doar celei fata prin intermediul unei transmisii automate cu patru rapoarte.

Potrivit celor de la Toyota valorile consumului sunt urmatoarele: 10.6 litri/100 km in oras / 8.4 litri/100 km extraurban pentru modul de functionare 4X2 si 11.7 litri/100 de km in mediul urban si 8.7 litri/ 100 km in mediul extraurban pentru modul de functionare 4X4.

via | CarScoop

Taguri: RAV4, Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru