Toyota se implică în ediţia 2011 a Let's do it, Romania!

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 04.08.2011
Toyota se alătură campaniei Let's do it, Romania! prin intermediul unui Prius împrumutat organizatorilor, menit să formeze harta deşeurilor din ţara noastră.

Echipa "Let’s do it, Romania!" va forma harta deşeurilor din România cu ajutorul unui Toyota Prius împrumutat de Toyota România. Modelul respectiv a fost împrumutat preţ de 30 de zile pentru a sărbători faptul că Toyota este cel mai "verde" brand din lume. Susţinerea proiectului este abia la început în ţara noastră, deşi Toyota este unul dintre partenerii mişcării "Let’s do it!"la nivel internaţional, oferind sprijin şi altor ţări din comunicatea "Let’s do it, World!".

Angajaţii Toyota România vor participa la curăţenia naţională de pe 24 septembrie şi vor beneficia de un training de comportament eco realizat cu suţinerea echipei "Let’s do it, Romania!". Importatorul mărcii nipone în ţara noastră are planuri mari în privinţa acestui proiect, dar nu a dezvăluit informaţii suplimentare.

În 2010, campania "Let’s do it, Romania!" a strâns aproape 60.000 de voluntari în întreaga ţară. La vremea respectivă, Citroen România a pus la dispoziţie trei vehicule: un Jumpy şi două C-Crosser pentru a asista organizatorii acestei campanii.

Colectarea deşeurilor din prima ediţie "Let’s do it, Romania!" a avut loc pe data de 25 septembrie 2010. Automarket a participat la ediţia 2010 a acestui "Let’s do it, Romania!" prin Mircea Meşter, redactorul şef al publicaţiei.

Pentru mai multe detalii, consultaţi site-ul oficial al campaniei.

Via | Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru