Toyota va comercializa in paralel doua modele Prius

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 27.03.2009
Pentru a putea face fata lui Honda Insight, Toyota va continua sa vanda versiunea actuala a modelului Prius chiar si dupa ce noul model va fi disponibil in luna mai.

Toyota a anuntat ca va vinde in paralele doua modele Prius, deoarece japonezii au inregistrat cereri atat pentru modelul actual, cat si pentru modelul care va fi lansat in mai. Pe langa asta, modelul actual va fi mai ieftin decat noul Prius, lucru ce va ajuta Toyota sa se dueleze cu Honda Insight pana cand va lansa noul sa sau hibrid low-cost.

Honda Insight a devenit un succes in materie de vanzari inca de cand a fost lansat in Japonia. In curand, acest model va fi disponibil si pe celelalte piete din lume. In comparatie cu acesta, Toyota Prius este cel mai bine vandut hibrid din lume, inregistrand 1.2 milioane de unitati vandute de la lansarea din 1997.

In comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, productia de automobile Toyota a scazut cu 49.6 procente in decursul lunii februarie 2009. Vanzarile Toyota din Statele Unite ale Americii au scazut cu 39.8 procente in decursul lunii februarie 2009.

Via | Drive.au

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru