Toyota va lansa in Europa 18 noi modele pana in 2010

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 08.09.2008
Toyota isi va regandi strategia pe piata din Europa prin lansarea unor produse noi.

Esential

1.3 milioane de vehicule estimeaza ca va vinde Toyota in Europa in 2009.

Gama de modele Toyota disponibila pe piata europeana nu a mai fost reinnoita din martie 2007 de la lansarea lui Auris. Pentru a-si relansa vanzarile pe Batranul Continent producatorul nipon planuieste lansarea a 18 noi modele pana la sfarsitul lui 2009.

Primul dintre acestea va fi noul model Avensis, pregatit pentru debutul oficial la Salonul Auto de la Paris. De asemenea, noul Prius si mai multe modele Lexus vor aparea in showroom-urile din Europa in prima jumatate a anului 2009.

In ciuda acestei strategii, Toyota nu spera la o imbunatire a vanzarilor pe pietele europene pana in 2010. Primul producator auto din lume si-a revizuit in scadere tinta de vanzari aferenta anului 2009, de la 1.45 milioane unitati la 1.3 milioane.

Planurile japonezilor in Europa nu se opresc la lansarea unor noi modele, Toyota urmand sa-si modernizeze centrul de cercetare si dezvoltare de pe Batranul Continent.

Via | Leftlane

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru