Trei editii speciale pentru Nissan Micra

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.11.2007
Pentru a celebra 25 de ani de existenta a modelului Micra, Nissan a pregatit trei editii speciale.

Esential

10500 de euro este pretul de pornire pentru editiile speciale Nissan Micra

Pentru a celebra 25 de ani de existenta a modelului Micra in Japonia, Nissan a lansat trei editii speciale a modelului de clasa mica. Cele trei versiuni aniversare au fost botezate Happiness, March Plus Safety si March Kisekae si vin echipate cu o serie de dotari care pana in prezent erau doar optionale.

Hapinness vine echipata cu un odorizant absorbant, sistem de iluminare interioara automat si este disponibila doar in culoarea bej. Plus Safety are la baza versiunea Hapinness dar primeste in plus airbaguri laterale pentru sofer si pasager, airbaguri cortina si faruri cu xenon. Kisekae ofera in plus fata de celelalte doua editii speciale, o doua tipuri de tapiserie, Bubbly sau Stripped, pentru a individualiza mai mult interiorul. Pachetul interior cuprinde pedale si elemente de interior care se asorteaza cu tapiseria si pe care clientul le poate asorta dupa bunul sau plac.

Cele trei editii speciale au un pret cuprins intre 10.500 si 14.000 de dolari, urmand a fi disponibile si in Europa.

Taguri: Japonia, Micra

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru