Tunerii de la RSL au creat un kit pentru Volkswagen T5 facelift

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 22.07.2010
Facelift-ul lui Volkswagen T5 a fost întâmpinat cu braţele deschise de tunerii de la RSL. Nemţii au realizat un pachet estetic de 1.600 de euro care îl transformă pe T5 facelift într-un model mult mai agresiv.

Clienţii care aleg un Volkswagen T5 facelift pot opta pentru un pachet estetic realizat de tunerii de la RSL. Nemţii n-au stat pe gânduri când a apărut facelift-ul modelului din Wolfsburg şi au realizat un pachet de modificări stilistice cât de repede au putut. Diferenţele se văd de la distanţă, iar proprietarii dornici de individualizare ar putea fi extrem de interesaţi de noul pachet de modificări, care nu are un preţ piperat, mai ales dacă luam în vedere preţul acestui model.

Pachetul de modificări este compus din: spoiler faţă, un set de praguri laterale aerodinamice şi un ornament pentru bara de protecţie spate. Clienţii pot să aleagă şi un spoiler montat pe plafon, un set de jante din aliaj de 20 de inch şi chiar un set de poziţii de zi cu LED-uri. Capacele oglinzilor pot fi înlocuite cu elemente cromate, iar sistemul de evacuare poate primi o finală sport. Pachetul de suspensie de 298 euro oferă un set de arcuri care reduc garda la sol cu 50 de milimetri.

În afară de jantele din aliaj care costă 400 de euro, cel mai scump element de tuning pe care îl oferă cei de la RSL reprezintă o pereche de praguri laterale aerodinamice, care costă între 358 şi 429 de euro. Bara de protecţie faţă costă 299 de euro, în timp ce ornamentul montat pe bara de protecţie spate are un preţ de 170 de euro.

Spoilerul aplicat pe platfon costă şi el destul de mult, respectiv 295 de euro.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru