Tuning american pentru sportiva japoneza

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 21.03.2008
Casa de tuning Perrin din SUA a pregatit un kit de performanta pentru noua generatie a modelului Subaru Impreza WRX STI.

Esential

385 de cai putere dezvota Impreza WRX STI dupa tratamentul apicat de Perrin.
540 Nm este valoarea maxima a cuplului in cazul noului Impreza WRX de la Perrin.

Casa de tuning Perrin Performance a pregatit un kit special pentru noua generatie Subaru Impreza WRX STI, care aduce mai multe modificari motorului boxer dar si exteriorului.

Perrin a inlocuit sistemul de evacuare standard cu unul nou din inox, cu convertoare catalitice. Acelasi lucru s-a intamplat si cu supraalimentatorul standard, locul sau fiind luat de unul mai mare GT3071R capabil sa creasca considerabil puterea motorului. Sistemul ECU si injectoarele au fost de asemenea inlocuite.

Puterea finala a motorului boxer, dupa modificarile aduse de Perrin, este de 385 de cai putere, in timp ce cuplul motor atinge o valoare maxima de 540 Nm. Suspensiile au fost si ele inlocuite cu unele ajustabile de la H&R pentru a oferi o mai buna stabilitate in viraje. Perrin ofera in locul jantelor standard unele Konig de 17 inch, echipate cu pneuri Yokohama Advan Neova.

via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • Charon
    ap"l"icat , dezvo"l"ta
    "385 de cai putere dezvota Impreza WRX STI dupa tratamentul apicat de Perrin. "- cu L de la LOL
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru