Tuning australian pentru Audi R8

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 04.09.2010
Tunerii de la RENM au prezentat publicului un pachet de modificări pentru Audi R8 care poartă denumirea de Enigma.

Casa de tuning australiană RENM a creat un pachet de performanţă şi un kit de caroserie discret pentru supercarul Audi R8. Programul celor de la RENM poartă denumirea de Enigma şi poate fi aplicat atât pentru versiunea care dispune de motorul V8, cât şi pentru varianta care ascunde sub capotă propulsorul V10.

Modificările aduse lui Audi R8 V8 de inginerii australieni constau în recalibrarea unităţii ECU, îmbunătăţirea sistemului de admisie şi de răcire şi înlocuirea sistemului de evacuare. În urma acestor schimbări, supercarul german produce 460 de cai putere şi dezvoltă un cuplu motor de 465 Nm.

În mod normal, versiunea care dispune de propulsorul V10 de 5.2 litri produce 565 de cai şi dezvoltă 560 Nm. Prin reprogramarea unităţii ECU şi înlocuirea sistemului de evacuare cu unul sport, supercarul constructorului din Ingolstadt este capabil să livreze 600 de cai putere alături de un cuplu motor de 585 Nm. La exterior, Audi R8 a primit un spoiler restilizat pentru partea din faţă, un deflector de aer şi un set de jante de 20 de inch.

Via | RENM

Comentarii (3)

  • adevarul este ca masina arata demential si cu si fara tunning.Singurul Audi care arata bestial!
    3 1
  • Eu stiam ca R8 V10 are 525 CP si, dupa ce am verificat pe audi.ro, 530 Nm. Poate au tunat R8 GT, dar nici acela nu are 565 CP, are 560.
    0 0
  • in sfarsit mai vedem si jenti....care merita aratate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru