Tuning piperat pentru Mercedes SL63 AMG de la Inden

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.07.2010
Casa de tuning Inden a dezvoltat un kit de tuning, botezat Black Saphire, pentru Mercedes SL63 AMG. Preţul modificărilor estetice este însă foarte piperat, doar jantele fiind evaluate la 13.200 de euro.

Esential

19.900 de euro costă pachetul estetic Black Saphire.
560 de cai putere dezvoltă Mercedes SL63 AMG după tratamentul Inden.

Specialiştii germani de la Inden Design au dezvăluit recent propria lor interpretare a coupe-ului de performanţă Mercedes SL63 AMG. Modelul din Stuttgart a primit un kit de accesorii botezat Black Saphire, care propune modificări estetice importante, dar şi ceva mai multă putere sub capotă.

Bodykit-ul pregătit de Inden include un spoiler frontal complet nou, bosaje mai largi cu fante de aerisire, o capotă redesenată, praguri laterale şi un spoiler posterior cu deflector inclus. Look-ul exclusivist este completat de un eleron montat pe portbagaj, de finisajul lucios al caroseriei şi de jantele de 20 de inch din aliaj.

Preţul fixat de tunerii germani pentru pachetul estetic Black Saphire este pe măsura modelului modificat: bodykit-ul costă 19.900 de euro, montarea sa încă 8000 de euro, finisajul vopselei este 7500 de euro iar jantele încă 13.200 de euro.

Pachetul Black Saphire aduce clienţilor şi o cameră pentru mersul cu spatele, lumini LED diurne şi un sistem de evacuare din inox.

Sub capotă, Inden şi-a pus amprenta şi asupra motorului, modificările sale oferind coupe-ului german un total de 560 de cai putere şi 670 de Nm.

via | zercustoms

Comentarii (1)

  • sl
    imi plac jentile
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru