Twingo RS costa 15.601 euro, curs de pilotaj inclus

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 02.06.2008
Pentru a pune mai bine in valoare aptitudinile noului Twingo RS, Renault ofera un curs de pilotaj in pretul modelului sport.

Esential

15.601 euro va fi pretul de pornire anuntat de Renault pentru Twingo RS.
133 CP dezvolta motorul de 1.6 litri cu 16 valve disponibil pe Renault Twingo RS.

Renault a anuntat oficial pretul pentru Twingo RS. Micutul hatchback sportiv va avea un pret de pornire de 15.601 euro in Franta. Modelul de performanta are inclus in pretul de baza si un curs de pilotaj sub stricta supraveghere a lui Romain Grosjean, tanarul pilot francez din GP2 si pilot de teste pentru echipa de F1 ING Renault.

Versiunea sport a lui Renault Twingo va fi echipat cu un propulsor de 1.6 litri cu 16 valve si va dezvolta 133 de CP, cu un nivel scazut al emisiilor de doar 165 g CO2/km. De asemenea, vor exista doua optiuni pentru alegerea caroseriei: Sport sau Cup. Pachetul Sport include, pe langa kit-ul de caroserie care inspira agresivitate si putere, ESP complet deconectabil pentru cei care doresc sa-si incerce aptitudinile de pilot. In plus, in pachetul Cup intalnim jante din aliaj de 17 inch Dark Anthracite si bancheta din spate rabatabila si demontabila complet.

Cei inca neexperimentati pot absolvi cursul “Renault Sport Experience” pus la dispozitie de constructorul francez odata cu achizitionarea unui Twingo RS.

Serviciul oferit de Renault are obiectiv ca la finalul cursului cumparatorii sa poata exploata la maxim tinuta de drum a masinii si sa se poata bucura de placerea de a conduce la viteze mari in conditii de siguranta pentru ei insisi, ceilalti pasageri si participantii la trafic.

Astfel, serviciul se incadreaza perfect in campania de prezentare “fun to drive” a noului Renault Twingo RS. Lista de optiuni impreuna cu preturile acestora a fost facuta publica de Renault pentru Twingo RS doar pentru Franta, dar nici pentru tara de origine a producatorului nu a fost anuntata data la care va incepe comercializarea modelului sport.

Via | Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru