Ultima Edition, cel mai puternic Renault Megane RS

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.05.2008
Renault a lansat editia limitata Megane RS Ultima Edition, cea mai potenta versiune a hatchback-ului francez.

Esential

255 de cai putere dezvolta Renault Megane RS Ultima Edition.
5.7 secunde ii sunt necesare versiunii Ultima Edition sa atinga 100 de km/h.
32.000 de euro costa Renault Megane RS Ultima Edition.

Renault isi largeste gama de modele cu o editie speciala a variantei hatchback Megane RS. Cea mai noua versiune de performanta a fost botezata Ultima Edition si, asa cum o spune si numele, ar putea fi cea din urma editie a hatchback-ului RS, care asteapta un inlocuitor anul viitor.

Noua editie speciala va fi cea mai potenta versiune Megane RS creata vreodata, sub capota acestuia ascunzandu-se 255 de cai putere. Aceasta resursa, corelata cu o masa totala de 1235 de kilograme, reuseste sa imprime hatchback-ului performante notabile: o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in doar 5.7 secunde.

Noile abilitati ale masinii sunt tinute in frau cu ajutorul unei suspensii modificate, instalata de divizia sportiva a celor de la Renault. Ultima Edition va mai oferi viitorilor sai clienti jante de 18 inch din aliaj si un nou sistem de evacuare, care ajuta motorul sa respire mai bine.

Renault Megane RS Ultima Edition va fi disponibila pe piata cu un pret incepand de la 32.000 de euro.

via | MotorAuthority

Comentarii (6)

  • Sunt curios
    sunt curios care Renault sau care masina cu tractiune fata ia suta in 5.7
    0 0
  • 32000 euro :))
    pe romani ii prostiti in continuare
    bai frate 32000 euro voi ati luat-o razna , iau bmw sau mercedes nou la banii astia!(masini capabile , nu ca astea care le trosnesc usile la gropi)
    iar daca e vorba de cei 255 de cai , nu-i nimic
    iau un bmw M5 SH e39 cu 400 de cai in 15.000 euro din 2002 ,iar diferentele sunt uriase la absolut tot ce tine de calitate! tzeapa originala......
    0 0
  • doooamne!
    sa dau 32.000 pe o masina ca asta ? imi iau megan normal , pun motor de 300 de cai de la alta masina si tot ies in 15000 ! sigla renault nu face nici 5.000 , piesele sunt scumpe, mai cumperi masina de 2 ori in decursul a 10 ani!
    0 0
  • cosmin
    ignoranti
    mai cautati si voi pe la fifth gear. E cea mai atre masina din aceasta clasa. Nu mai aberati cu BMW ca nu are corespondent in aceasta clasa. Si ca de obicei... romanu' le stie el pe toate.
    0 0
  • marius2009
    atotstiutorilor
    ce dracu comenteaza toti idiotiii astia anti-renault?nu mai vorbiti daca nu stiti...........astia de le stiti pe toate si nici macar nu ati condus asa ceva.........mai uitati-va si voi la cate o emisiune,mai cititi o revista,nu mai vorbiti din ce auziti voi la cate un stie tot;) e superba masina ca sa nu mai spun ca e peste vw golf gti ,focus st si astra opc sau leon cupra
    1 0
  • Bogdi_inima
    GTI killer
    masina arata superb si este cea mai tare din clasa ei...peste golf, leon, astra sau ford...dar sa nu uitam ca ford are si modelul focus RS care o cam bate pe micutza asta...oricum superba masina...chiar daca pretul este cam mare in comparatie cu RS-ul de serie...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru