Un alt Citroen C-Crosser tunat

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.11.2007
Citroen C-Crosser a starnit interesul si celor de la Cobra. Nemtii au lansat un kit pentru exteriorul SUV-ului francez.

Esential

17 inch vor avea dimensiunile jantelor cu care va fi echipat C-Crosser-ul pregatit de Cobra

Se pare ca proaspat lansatul SUV francez Citroen C-Crosser atrage tot mai mult atentia caselor de tuning. Dupa ce acum doua saptamani v-am vorbit despre tratamentul aplicat de specialistii de la Musketier C-Crosser-ului, revenim astazi cu un nou exemplar francez tunat, de aceasta data de Cobra.

Mana tunerilor germani se simte inca de la primul contact vizual, noul C-Crosser dispunand de o bara frontala de protectie din aluminiu, o grila de inox incorporata in spoilerul standard si un suport pentru proiectoarele aditionale.

Cobra nu s-a rezumat doar la atat, aspectul vizual mai agresiv fiind completat de pragurile tubulare din inox si sistemul de evacuare sportiv, ambele din inox. Tuningul este intregit de un set de jante din aliaj usor cu un diametru de 16 sau 17 inch si pneuri de 245/55 R17.

Comentarii (2)

  • c-crosser
    e foarte frumoasa masina dar e destul de scumpa. Am configurat un c-crosser si ma ajungea pe la 42.000 euro in conditiile in care un BMW x5 e in jur de 50.000 euro si Touareg la in jur de 35.000 euro nu stiu cat e Q7 dar oricum nu cred ca citroenul se poate compara cu acestea
    0 0
  • Auzi, nu stiu cum ai configurat tu C-Crosserul, dar sigur nu ai configurat si celelalte modele. Daca chiar esti destept ar trebui sa stii ca alea incep de la.... cat ai zis tu. Nu poti compara mere cu pere, configureaza-le si pe alea cu aceleasi dotari, si vezi unde ajungi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru