Un angajat Mercedes a fraudat de 1 milion $

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 03.12.2007
Un angajat a unui dealer Mercedes de langa Los Angeles a fost condamnat pentru activitati ilegale.

Esential

1 milion de dolari este suma castigata ilicit de catre angajatul dealerului Mercedes.

Laguna Niguel este un dealer Mercedes aplasat la circa 80 de km de Los Angeles. David Delgado, un angajat al acestui dealer, a primit 18 luni de inchisoare din partea tribunalului din Los Angles pentru delapidarea unei sume de peste 1 milion de dolari.

Delgado, considerat un angajat model, se folosea de pozitia lui de supervizor al angajatilor temporari pentru a crea ore suplimentare de munca si chiar schimburi false, in urma carora sustragea singur platile aferente. Delgado a intreprins aceste activati ilegale din 2004 pana in februarie anul acesta , cand muncitorii sezoneri au raportat orele de munca inexistente, care apareau pe statul lor de plata.

In urma descoperirilor facute, managerul dealerului Mercedes, Pat Bolter, l-a dat pe angajatul corupt pe mana politiei. Investigatiile facute au dus la descoperirea castigului ilicit de 1 milion de dolari. David Delgado va savarsi pedeapsa intr-o inchisoare federala si va inapoia suma pe care a castigat-o prin delapidare. 

sursa: Carscoop 

Taguri: Mercedes

Comentarii (2)

  • Angajat Mercedes???
    Adica respectiva reprezentanta detine Mercedes sau cumva respectiva reprezentanta este detinuta de Mercedes. Numele topicului vizeaza senzationalul, senzational care este atat de raspandit in presa Romaneasca senzationalul unui titlu din care lipsesc informatii care sa reflecte continutul articolului. In titlu respectivul este angajat Mercedes in articol defapt nu ii angajat Mercedes ci angajat al unui Dealer, oare unde ii angajat respectivul si oare pe cine a fraudat sau este ca si in Twin Pix : "adevarul este mai presus de noi" ca defapt asa este si presa in goana dupa senzational .....
    0 0
  • martiz
    X files
    Serialul a fost unul dintre marile hituri ale televiziunii americane Fox, iar principalele sale caractere si slogane (ex "adevarul e dincolo de noi", "nu te increde in nimeni", "vreau sa cred") au devenit pietre de rezistenta ale culturii pop.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru