Un Renault a fost prins cu 500 km/h pe DN1

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 21.10.2008
Un Renault vechi de 15 ani a fost inregistrat de radar cu viteza de 500 km/h pe DN1.

Esential

500 km/h a fost viteza cu care a fost inregistrat un vehicul care circula pe DN1.

Politistii din Romania au raportat un caz cu cat mai ciudat, cu atat mai putin probabil.

Potrivit politistilor IPJ Ilfov, un model Renault, vechi de 15 ani, a fost surprins pe DN1, pe tronsonul Balotesti-Ciolpani cu viteza de 500 km/h.

Spre deosebire de cazurile similare inregistrate in Brazilia , polita romana a acceptat fara probleme ca este vorba de o eroare a sistemului de monitorizare a traficului.

Viteza respectiva a fost inregistrata in luna iulie a acestui an. Este pentru prima data cand sistemul video de monitorizare a traficului pe DN1 a dat o asemenea eroare”, a declarat un oficial al politiei pentru Adevarul.

Via | Adevarul

Taguri: Renault

Comentarii (45)

  • razica
    1 oara?
    "Este pentru prima data cand sistemul video de monitorizare a traficului pe DN1 a dat o asemenea eroare" sau prima oara cand s a aflat ?
    0 0
  • poate si mai mult
    Vedeti bai, ce masini tari face Reno??? Daca aia de acu 15 ani mai prinde 500km/h, va dati seama astea de-acum ce pot... Dar cred cale limiteaza francezii din soft ca nu sunt pregatiti soferii pt asa performante. ;))
    0 0
  • ... publicitate mascata...:))...de fapt, francezii ii pregatesc pe "pilotii" autohtoni de lansarea loganului de 133 CP....
    0 0
  • tareeee
    omu' prins cu atata vitea acum cred ca este invitat de onoare la panoul principal de urmarire ptr a vedea aceasta minunatie romaneasca......si cate cazuri 'or mai fi si cate din ele sunt dovedite in instanta ?????
    te pui cu romanii.......
    0 0
  • Balaurus I
    buna bine de tot !
    Eu cred ca batea vantul tare de tot, din spate!! :))
    Sau era niscaiva uragan - sau fenomene paranormale? :))
    Concluzie: dati jos radarele fixe ! :)
    0 0
  • nemtalau
    rideti degeaba
    rideti degeaba dar era in coloana omu, d'aia mergea asa de incet.
    1 0
  • ktulu22
    tare
    Imi place faza...:)) cred ca o sa imi iau si eu un model din gama lu Renault. Oare ce model era?
    0 0
  • Thanatos
    bang sonic
    Eu am doar un singur sfat pt garcea: daca sta pe neve si trece ala cu 500 pe langa el sa si traga chipiu pe urechi ca daca trece de vit sunetului o sa i sparga bangul sonic timpanele..
    0 0
  • Nyklas
    of of
    Acu ar fi ingrozitor de "dureros" daca respectivul individ va fi surprins din nou pe DN1, cu o viteza similara :-)))) ....
    0 0
  • Eu Eram
    Renault 11 TLX. Ramasese intepenita pedala de acceleratie...
    0 0
  • sunshine64sm
    Trabant o fo', nu Renault...
    Asa de mare viteza o avut, ca nici marca nu o reusit sa i-o prinda bine pe radar. Si pentru ca tot o mars cu viteza aia fantastica, atunci nu putea sa fie decit Trabant. Daca vestea asta ar ceti-o si Sumacher, s-ar face galben de suparare. Oricum, otostrada noastra si-a facut intrarea in rindul strazilor pe care bolozii poate sa zburde cu toti caii putere...
    0 0
  • renault era ?
    cu 500/h ? hmmmm ! inseamna ca a fost parasutat, dar nu s-a deschis parasuta !!
    0 0
  • :)
    Era un renault chamade alb cu nr de MAI care mergea regulamentar, 50km/h dar dehh...radarul i-a mai pus un 0 in coada.Vedeti ce masini au militienii??
    Oare cati bani au primit de la Renault sa faca reclama?
    0 0
  • iulianix
    nu este amuzant!
    Problema trebuie pusa altfel...cati au platit amenda degeaba, ca sa nu ziceti ca e prima eroare pe care o da sistemul! Este doar prima care a fost observata din cauza enormitatii!!!
    0 0
  • Razvan
    :))
    inca un caz care imi intareste convingerea de a nu semna nici un proces verbal. am vazut procesul verbal al unui prieten prins cu un opel astra langa arad cu 980 km/h in localitate. tot sunt mai tari nemtii
    1 0
  • loganel
    Jmekerie
    mooaaamaa ce s-a mandrit ala la toti sudistii! Cel mai jmeker dintre jmekeri, il stie toata lumea din cartier cum zbura cu harbul. Or fi baietii de la prostreet romania cu Lada tunarita?
    0 0
  • Burlan Dan
    RADAR
    firati ai dreaq sa fiti, am primit si eu o amenda din asta cum ca m-ati prins cu 500 la ora si mi-ati luat permisul!!!
    Sa mi-l dati inapoi, HOTILOR, ca e vina voastra, dacia mea nu prinde 500km la ora!!!
    2 0
  • Marius
    adevarat
    ...in cadere poate atinge 500km/h
    2 0
  • marius
    true that Marius :))...
    0 0
  • ATENTIE !
    PT.RAZVAN - NEMTII (ADICA GERMANII DIN GERMANIA)NU SUNT TARI INTRUCAT OPEL ESTE MASINA AMERICANA (GM) PRODUSA IN MAI MULTE TARI EUROPENE.
    0 0
  • soso_70
    NUME
    vrem numele pilotului cred ca sena s-a rincarnat
    0 0
  • scandalos
    scandalos, uite dovada ca acel sistem performant si omologat da erori, daca este una ca aceasta evidenta, oamenii cu insigna spun ca este prima eroare; oare cite alte erori au mai fost si in loc sa arate viteza reala a avut o abatere care a insemnat mai pulte puncte de amenda sau de penalizare decit se impuneau? poate politia sa garanteze cumva ca nu s-au trezit oamenii inselati? de ce trebuie cineva sa piarda timpul lui si banii lui in instante ca sa-si demonstreze nevinovatia? incet incet politia redevine militie, adica ei au dreptate, ei hotarasc cit esti de vinovat, ei arata poze si dovezi numai in instanta, daca te simti nevinovat mergi si demonstreaza in instanta, etc si nu invers cum este normal, ei sa demonstreze ca esti vinovat

    PS: mai tine minte cineva cite milioane de euro s-au cheltuit pe aceste camere de supraveghere + radare de pe DN1? alt "sistem performant" cumparat din banii contribuabililor la fel ca si mirificele si extravagantele loganuri de 70000 euro bucata.....SCANDALOS !!
    0 0
  • cosmin
    o parere
    parerea mea e ca sunteti niste prosti. de ce va plangeti ca luati amenzi pentru depasirea vitezei? pai pentru ca o depasiti si nu va place cand sunteti prinsi ca trebuie sa platiti bani. e normal ca detectoarele au erori ca asta zice si in instructiuni. conduceti si voi incet si nu o sa mai luati nici amenzi si nu o sa mai moara nici lume nevinovata pt ca vreti voi sa aratati ce masina aveti.
    ps: conduc audi a6 si nu depasesc limita de viteza
    0 0
  • 123hhh
    ,
    oare cat e amenda? :))
    0 0
  • un brailean
    autobahn
    CA PRINTR-O MINUNE PESTE NOAPTE DE PE DN 1 AU DISPARUT TOATE GROPILE SI ASA A REUSIT SI LUMEA SA SE SIMTA CA PE AUTOBAHN :))
    0 0
  • ionica
    va dati seama ce masina performanta avea omu de a prins 500km/h :)) e fenomenal ce se intampla la noi in tara de fapt ce mai doar romanie e tara tuturor posibilitatilor da asta le intrece pe toate
    0 0
  • loganu
    logan viper
    Pacat ca nu au prins si loganu` de pe banda 2 care circula cu 1000km/h.
    0 0
  • Florin`
    air renault
    sigur s-a reprofilat renault,mai nou fabrica avioane
    0 0
  • Crysty
    Viteza
    Nici Alonso cu monopostul nu prinde atat !
    0 0
  • Marius
    aveau nevoie de bani rapid
    Cosmine - nu sari asa tare, ca eu cred ca ala nu avea cum sa aiba 500 km/ora. Nu cred ca e cineva care crede. Daca ai circula regulamentar, nu cred ca ti-ar conveni sa primesti amenda ca ai depasit viteza legala, circuland cu mult peste cat aveai tu real. Mi se pare corect, am gresit platesc! Dar nu sa-mi bage ei pe gat o viteza cu care nu circulam, sau nu as fi circulat niciodata in asemenea conditii. Oare cati nevinovati au platit amenzi pentru viteze inventate de aparatul radar decalibrat, prin folosirea sa incorecta, si anume scoaterea firului de la antena, sau butonul de veioza pe cablul antenei?
    0 0
  • jazzboy
    politia....
    acum nu poti sa dai vina pe un aparat care nu a inregistrat corect...e de ras agentul care a printat amenda si care a expediat porcaria asta prin posta....de ras.
    0 0
  • duma alex
    sshit
    Ma fratilor..sa nu mai ziceti la nimeni.Mi-am pus in loc de bancheta spate doua butelii de nitrogen, in portbagaj am GPL si benzina.No si toate le-am amestecat...ba sa fiu a dracului...matele mi s-or lipit de luneta si gura imi era pana la urechi..urechi care imi falfaiau ca cupidon in calduri, kilometraju zici ca era contoru de apa cand se invarte, in rest ce sa mai zic am dat afara tat ce am mancat in ultimile 5 luni..toba scotea flacari ca zici ca era duda de parjolit porcu
    ba sa nu faceti asa ceva ca ii de belea ..
    no si dupa ce am oprit..ma dadui jos si ce sa vedeti o sarit vecina de la 5 sa-si incalzeasca sarmalele pe capota ca de avea musafiri si al dracului gaz se termina din butelie...
    si acuma cand va scriu vecinu de la parter o venit cu mici si bere ...no va las
    il tuc pe ala cu radarul ..ce ma nu ai vazut avioane terestre?...
    0 0
  • nelutzu
    este posibil
    eu aveam 450 in spate si mo lasat in urma ca a mea nu o mers mai mult....oricum revenind s-a demonstrat la top gear(sau fifth gear nu mai stiu care) camerele video detecteaza o viteza de maxim 270km/h peste viteza asta e ca si cum nu ai trecut peacolo
    0 0
  • radarul a facut totalul
    sau poate ca era suma vitezelor pe minutul in curs!
    0 0
  • Circotasul
    Sanchi
    Pai atunci ar fi insemnata ca a bautut recordul de viteza la masini cu motoare clasice!!! mai sa fie, tocmai RENAULT!... reclama ascunsa...vai de mama lui de radar! pai inseamna ca poate da erori si la viteze mai mici si sa amendeze bietii oameni...
    0 0
  • sailor66
    viteza
    nu va mai agitati atat cu masinutzele nemtesti! in ultimul timp au cam inceput sa dea rateuri...vezi rechemarile din ultimii doi ani survenite in urma "calitatii" nemaiantalnite a manufacturierilor teutoni. sa vedem ce schimbari vor avea loc la vw acum ca au fost preluati de familia porsche....cat despre loganul de 133 de cai ramane de vazut! poate cand o fi gata autostrada BECHTEL!!!!!
    0 0
  • as vreea si eu sa stiu daca o sa anuleze toate amenzile de viteza prinse de camera aia? asa ar fi normal pentru ca s-a dovedit faptul ca da erori.
    0 0
  • b4$3$ku'
    nuu ee renault:)
    Mai da voi n-atzi vazut reportajul de la realitatea??

    si nici macar nu era renault, era dacie
    0 0
  • Priceputu'
    Este adevarat domn'le
    Eram si eu acolo cu un trabant , eu aveam 500 si ceva ..pt ca am reusit sa il depasesc pe asta , insa nu m-a vazut radarul pt ca masina este din carton , practic tehnologie stealth ;-)bine ..batea un vant tare din spate , dar aveam peste 500 !
    0 0
  • politist
    Am vazut ca v-ati luat de politistul care a scris amenda. Pai acum sincer ala a facut chiar bine asa. Daca nu putea face dovada altei valori ce era sa faca? sa scoata o viteza din burta si sa il puna pe ala sa plateasca oricum? Asa a trecut omul 500 de km la ora ca sa se vada clar ca este o eroare si sa ii dea soferului posibilitatea sa se apere. Ce era sa faca? sa puna din burta 80 de km la ora si sa nu se intample nimic iar ala sa plateasca amenda? In locul lui as fi trecut la fel pentru ca desi erte clar o eroare numai asa poate fi contestata. Vreau sa va spun ca nu sunt politist si nici macar nu locuiesc in romania.
    0 0
  • Super jmechera politia''Romaneasca''
    Fraticaa,eu conduc si un X5 si un Seria 5 si inca m-a ferit D-zeu de necazuri...Felicitari lui DE Duma Alex pt comm (ce a putut sa-ti treaca prin cap :)) ) Asa-i,nu va aventurati prea tare si nu calcati pedala de acceleratie pana la capat ca nu stiu cate locuri o mai avea Sf. Petru...am ex tatalui meu care a luat un pom 'in brate' din care au rezultat un mort 'culmea,de pe bancheta din spate',o ruptura de sold la pasagerul din dreapta si el fractura de femur...Si eu sunt cam teribilist asa dar doar unde e loc,nu pe asfalt umed,nu pe asfalt alunecos,nu pe drum de tara...vrei sa alergi si ai cativa euro in buzunar?Da-i o fuga la nemti si da-i de rupe-i ''pizda in ea'' ,corect? Aia nu au limita de viteza pe autostrazi''doar unde se lucreaza la carosabil''...
    P S :Sa nu va treaca prin cap ca ma dau mare cu ce masini am dar sa stiti ca viata e cel mai scump lucru de pe pamant iar unii oameni tanjesc dupa o viata normala,o viata pe care de bine de rau,cu greutati,cu necazuri sau cu bucurii merita sa o traiesti pana in ultima secunda,atat cat e ea data de sus de acolo ;)
    0 0
  • In trecere
    Prea Penal
    Hai frate ka asta e prea penal,cum ma dacie sau logan sa prinda 500km/h!!!Eroare ce __
    0 0
  • ionutz
    ionutz
    500 km/h asta nu poate crede nici-o persoana wsm daca acm un renault 500km/h in 2012...2013 cat prinde ??........800 km/h mincuni nu tre sa credeti:))
    0 0
  • stefan
    bah
    bah la drumurile noastre cu 500 la ora incepeau sa sara suruburile de la roti
    0 0
  • :))
    o fi dat cu masina intr-o groapa (ca mai e si in america cazu in care era sa se inece in masina intr-o groapa pe sosea ) si a iesit cu masina ca la o rampa cand pentru o secunda a prins 500 exact in fata radarului...norocul lui ca nu l-a amendat saracu ca vindea masina de 500 km sa plateasca amenda.....penal rau cazu brazilianului de i-a dat amenda pentru ca vroia sa decoleze de pe soasea si nu de la aeroport:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru