Un Suzuki SX4 special: Makai Concept

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 14.11.2007
Los Angeles a fost gazda lansarii unei versiuni speciale pentru plaja a lui SX4, denumite Makai Concept.

Esential

19 inch au jantele montate pe SX4 Makai Concept

Suzuki a prezentat in premiera la Los Angeles o versiune ceva mai individuala a lui SX4. De ce individuala? Pentru ca este o alta aparitie din seria Suzuki LIVE Series, o gama de modele-concept speciale destinate celor care vor ceva mai mult de la viata decat o simpla plimbare pe un vehicul cu patru roti.

Suzuki Makai Concept este prezentat de niponi ca un model "fun-in-the-sun", ceea ce noua personal ne aminteste de jocurile la fel de fun oferite de Makai Media pe site-ul propriu. Noul prototip este creat de o companie californiana care colaboreaza cu Suzuki, Andry Specialty Vehicles, si care a imprimat conceptului intreaga atmosfera estivala de pe coasta de vest a Statelor Unite.

Makai Concept dispune de jante de 19 inch create de CEC, de pneuri Michelin Pilot, de discuri de frana gaurite si de etriere Rotora. Pentru a sublinia scopul pentru care a fost creat, Makai Concept vine cu placi de surf prinse deasupra si care imprumuta rolul de plafon in conditiile in care vorbim de un prototip cabrio. Nuanta portocalie, stopurile si farurile de tip LED, barele de gen Targa din spatele scaunelor si teava de esapament speciala aduc imbunatatiri imaginii sportive ale conceptului.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru