Un tânăr de 19 ani a rămas fără permis după ce s-a lăudat pe un forum

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 11.08.2010
Un tânăr de 19 ani, proaspăt proprietar al unui BMW M5, a rămas fără permis după ce a povestit pe un forum cum a rulat cu 140 de km/h, într-o zonă cu o limitare a vitezei la 40 de km/h.

Esential

140 de km/h este viteza cu care a rulat tânărul şofer de BMW M5.
1000 de dolari este amenda pe care a primit-o tânărul pentru nerespectarea limitei de viteză.

Cine credea că internetul este inofensiv s-a înşelat. Un tânăr de 19 ani din Canada a aflat pe pielea lui ce înseamnă să te lauzi pe forum cu viteze excesive, atinse acolo unde există limitări de bun-simţ.

Vladimir Rigenco este unul dintre puţinii posesori de BMW M5 care nu au împlinit 20 de ani. Părinţii i-au făcut cadou sedanul de 510 cai putere, fără a realiza infracţiunile pe care tânărul le putea comite. Vladimir a zburat cu 140 de km/h într-o zonă rezidenţială, unde limita de viteză era de numai 40 km/h. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, canadianul a povestit isprava sa pe un forum, oferind detalii amănunţite despre locul unde s-a petrecut infracţiunea.

Administratorii forumului nu s-au mulţumit doar cu interzicerea accesului, unul dintre aceştia raportând abaterea poliţiei locale. Organele de ordine au demarat rapid o anchetă şi l-au arestat pe tânăr la numai o lună de la publicarea isprăvii pe forum.

Vladimir a pledat vinovat pentru fapta sa şi a primit o amendă de 1000 de dolari, cumulată cu reţinerea permisului pe o perioadă de şase luni.

via | jalopnik

Comentarii (47)

  • looooooooooooooolllllll
    cat de prost poti sa fii!! dar intrebare mea este de ce avea bmw si nu alta masina??
    25 31
  • @edi80
    "de ce avea bmw si nu alta masina??"

    Pt ca numai un "pilot" de BMW putea sa fie atat de inconstient incat sa depaseaza de 3 ori viteza maxima legala in localitate si sa se mai dea si mare cu asta.
    56 27
  • bmw
    ca doar bmw pote sa accelereze atit de rapid
    19 61
  • Cosmin
    @CGC
    C-G-C..tu totusi,ce masina conduci?
    sa nu uitam de tipul cu SLS-ul si 290 la ora...
    sau celalalt cu Ferrari-ul tot in elvetia care a luat amenda de 200.000 de euro.. sau tipul cu Scirocco din Bucuresti care a zburat zilele trecute prin scuarul de pe mijlocul drumului. Toate erau BMW-uri...ce chestie,nu?
    43 13
  • Bentley
    Ete...
    Parca cine n-a depasit in viata lui viteza legala cel putin de 2 ori...

    Na si eu am mers cu 200 pe DN2, si?... Cati nu merg zilnic?...
    14 15
  • lauda de sine ...
    Teribilism la 19 ani ... asa sunt unii parinti, nu realizeaza infractiunile pe care odrasla le va comite, pentru ca mai apoi sa se laude pe forum cu isprava lor ...
    Cred ca a avut noroc sau poate au avut noroc altii din zona rezidentiala, ca nu s-au nimerit pe strada in acel moment ... Unii nu au mai avut 6 luni la dispozitie, sa se gandeasca daca mai repeta infractiunea. Tineri, cam de aceeasi varsta, ai caror parinti le-au facut cadouri asemanatoare ...
    20 6
  • intrebare:
    dece nu se inatampla asta cu masini gen lexus,toyota,range rover,infiniti. etc??

    si inca ceva sunteti de acord ca bmw-urile se muleaza cel mai bine??..pe copaci?
    28 16
  • ioana adrian
    idiotenie
    PARINTI sunt criminali propriilor imbecili ca de au bani furati pentru prosti lor
    12 9
  • Asta este BMW , te indeamna sa calci pedala. Mai ales M5 care este superb. Da stii ce este tare , eu nu inteleg un lucru, daca eu merg in Canada cum a zis baiatul ala , cu 200 la ora unde este interzis, si apoi ma laud ca el, cum dovedeste politia ca ce am zis pe net este adevarat , ca sa-mi dea amenda ??!! Poate baiuatul a zis la misto.
    21 5
  • hai ma...
    Se intampla cu orice marca, dar stirile cu bmw razbesc mai repede si sunt mai interesante ca sa aiba ce comenta frustratii ca tine si ca altii, cu 140 la ora poti sa mergi cu orice masina, conteaza cine conduce, daca e un prost orice masina devine f periculoasa
    19 6
  • @edi80
    Scuze, am gresit numele
    :)
    7 6
  • jan clod volan
    imi aduc aminte de unii postaci care apreciau ca in Roma se doreste a se da voie sa se conduca Smart si Fiat 500 de la 16 ani...
    Respectivii nu-si dau seama ca ai nevoie si de 40 de km/ora sa omori pe altii si nu iti trebuie BMW, Scirocco sau Mercedes...
    Un fiat sau smart pe mana unui tanar care vrea sa impresioneze e suficient

    http://www.automarket.ro/stiri/primarul-romei-fiat-500-si-smart-fortwo-pot-fi-conduse-de-la-16-ani-31681.html
    15 4
  • Crysty
    @ Cosmin
    Tipul care a avut accident in Bucuresti nu avea Scirocco ci Polo !

    Ce va mai place sa le infloriti !
    13 3
  • @ edi80
    se intampla cu orice marca, dar C-G-C a dorit sa spuna ca bmw e in top... neaga cineva?
    @cosmin, usurel nea' , te-ai cam aprins si nu ti-ai dat seama ca C-G-C l-a luat la misto pe pistolarul edi80 (bani)
    7 3
  • @@edi80
    nu sunt deloc frustrat e doar o statistica:) eram frustrat daca aveam si eu unu si striga lumea la semafor dupa mine ca sunt cocalar cum am vazut multe cazuri dar asa..:)))
    6 4
  • oare?
    hmmmmmmm mie mi se pare prea ozn-ista povestea ca sa fie si adevarata
    4 4
  • ha ce chestie.........
    ia sa vedem.......
    saptamana trecuta am inchiriat de la un prieten un lastun si mam plimbat si io printr-o zona rezidentiala:)))) cu 749km/h si culmea cand am intrat in depasire la viteza aia venea unu cu un Lexus care nu cred ca avea mai mult de 20km/h si atunci am apasat pe butonu Booost si am ajuns la viteza de 963km/h.si dupa aia am tras si frana de mana si am facut o parcare deaia de saolin 'chinezesc'
    asta e povestea mea .........sper ca nu fac si io vreo 28.256 de ani de jilava.......:))))))))))))))
    20 4
  • :)))
    stai lin aici e romania! te prinde radarul cu viteza de 250 si nu faci puscarie asa ca.....
    7 2
  • Vortex66
    nu-i stress
    @C-G-C: stai linistit, eu am ford si am depasit-o de aproape 4 ori :)) 100 la ora pe straduta ce avea limitare de 30.

    Nu-ti trebe BMW, doar tupeu ;)
    8 3
  • Florea
    Constantin
    Ma inchin in fatza BMW-ului M5 E60 .
    E o masina cu un design perfect .
    Cat de rau imi pare ca pleaca aceasta generatie uluitoare .......
    7 6
  • asa sunt posesorii de BMW-uri vorbesc k sa nu adoarma in fata pc-ului. se prostesc unii pe altii si mai platesc si amenzi.....:))))))))).
    5 5
  • @Automarket
    Automarket e un site frumos, cu stiri foarte bune si prompte, dupa parerea mea cel mai bun de acest gen din Romania, dar asemeni tarii are si un defect: este populat.
    13 1
  • Bayerische
    Automarket sunt bravo ei .
    Spre exemplu de promotor , e mult mai bine , marketing-ul e aplicat la ambele reviste , dar spre deosebire de promotor , automarket are o interfatza mai comoda si mai buna.
    Si sunt bucuros ca se implica si Mirce Mester in comentarii se monitorizeaza mesajele , numai ca nu stergeti chiar tot , (atacurile la persoane).
    Va doresc mult succes mai departe si un parteneriat cu BMW precum il aveti.
    Mult succes ...
    5 3
  • tu ai idee cate stiri de naspa , despre BMW s-au scris pe acest site??!! Cei de la Automarket probabil sunt si ei surprinsi ca unu a zis pe net ca a mers cu 140 Km/h si a primit amenda.
    2 3
  • ma ce va mai place sa o dati in diverse ...

    ce legatura are "marca" in idiotenia unui copil ?

    ia aia normal ca l-au prins.. ca prin tarile alea se gasesc foarte multe camere de supraveghere .... si poate au gasit un filmuletz frumusel.. au calculat viteza ..etc ... mare branza, sa zica merci ca nu i-au anulat permisul ( asta ar fi fost optiunea mea in ceea ce priveste pedeapsa )
    7 0
  • schumi
    ...
    Mie mi-ar fi in primul rand frica sa-i dau lui fiu-miu, de 19 ani, o masina de 500CP. Frica pt el, pt viata lui.
    4 2
  • Hunter
    Chiar nu inteleg cu sunt unii mirati pe aici....ca vai de mine....cum se poate sa aiba BMW, ca de ce nu alta masina...ca bla bla bla....ori unde in lumea asta sunt parveniti, care isi permit sa dea niste banii pt baietelu sau fetita lu taticu, sa ii cumpere cine stie ce masina, insa....baietelu sau fetita inca e cu lapte pe la gura si ii curg mucii din nas.....inconstienta si prostie a parintilor, care involuntar...sau chiar voluntar.....isi invata odraslele sa epateze de mici....problema e alta.....ca prin alte parti....exista simt civic.....adica aia de pe forum au luat atitudine....plus ca legea e lege si se aplica.....nu conteaza de ce masina ai sau ca ai bani.....tocmai....daca tot ai bani...si esti prost....pai macar platesti.....la noi e pe dos...aia cu bani sunt smecheri si scapa....si tot ala amarat pica de prost...care in 99,9 % cazuri merge cat de cat regulamentar ca nu isi permite sa plateasca si cea mai mica amenda....insa cand e prins....ala e ars....nu smecherii.
    Plus ca la smecheru ala din canada....6 luni sta pe tusa....nu 3 ca la noi....iar alea 3 luni de mai da ceva examen in plus....care oricum se rezolva cu bani....scapa cu 1 luna de "pietonat".....plus amenda maxima pe la noi....540 ron ?! adica 150 dolari.....gluma proasta.
    Poate intr-o alta viata....daca tot va exista tara asta....se v-a gandi careva sa insapreasca si amenzile astea.....si sa fie aplicate ca atare.....si....dupa mine....amenda sa fie dupa buget.....daca esti tare-n clanta si ai porsche....pai ai si bani de amenzi mari......daca esti un amarat cu un focus, sau megane....amarat...adica om normal....din clasa medie....pai sa platesti de cat poti duce tu.....
    Plus.....uitati-va pe forumurile noastre...de asa zise profil auto.....ca toti se lauda cu cat au ars-o...atat pe la noi...cat mai ales prin strainatate....ca mama....eu....romanu ala smecher....i-am prostit pe aia corecti din alta parte....si nu m-au prins....ca ha ha ha....natie de ca*at ce suntem.
    7 3
  • *****
    pustiul nu stia decat bmw si viteza.....nu ai sa vezi un pusti de 19 ani intr-o masina de business cum spunea edi lexus jaguar infiniti samd ....
    1 9
  • in afara este NO SPEED LIMIT pe unele autostrazi.de ce sa nu spui ca ai calcat masina pana la 240km/h unde nu exista restrictie?
    @hunter ai si dpretate,dar o iei si pe aratura cand faci unele afirmatii
    2 1
  • Dragos
    Umm.. 140km la ora, nu este o viteza ametitoare. A fost copilul ala idiot ca a mers cu viteza aia intr-o zona limitata la 40?Da, clar. Avea nevoie e BMW M5 ca sa faca asta? In nici un caz. Are relevanta ce masina conducea ? Nu.

    Chiar nu va inteleg de ce va tot certati. A fost prost, a platit pentru asta. Nu are legatura cu faptul ca era posesor de BMW sau de trabant cu nos , cel putin in m5-ul ala, in cazul in care ii aparea ceva in fata avea o sansa foarte mare sa opreasca masina in conditii de siguranta si pentru el si pentru ceilalti.

    Just my 0.02$
    6 3
  • :)
    si am mers cu 180 pe unde nu spun sa nu se trezeasca vre-un militian sa imi ia carnetu :P, m-as fi dus mai mult numa problema era ca e limitata masina electronic .....:(
    3 4
  • andrei
    politia si internetul
    nu mi se pare corect ...
    atat timp cat nu l'au prins nu aveau nici un drept sa il suspendeze, dar nah , cine stie cum o fi legislatia in Canada.
    Daca stai seara in Iasi pe copou si nu numai nu ai cum sa nu remarci nenumaratele masini de sute de cai care defileaza cu cel putin de 120 la ora, asta insemnand cat... dublu limitei de viteza in localitate.. mare chestie ....cui ii pasa? politiei??? poate.. mai ies si ei cu bolizii lor dotati dotai cu radere de ultima ora... asta de 1 sau 2 ori pe luna in rest baiatu lu tata ..si mai nou si fetita is fac de cap
    5 1
  • batman
    pai asa e....
    Cand ne face Europa TIGANI....va suparati!!
    Asa faceti si cu posesorii de BMW.....sunt unii IMBECILI si atunci rezulta ca toti sunt ...... mentalitate de MOROMETII....
    Articolul era despre politia canadiana....nu despre masina aluia....care la viteza de 140km/h....nu are nici o relevanta.
    5 1
  • Bine i-au facut! Merita o pedeapsa si mai aspra.
    Asa ar trebui procedat si in tara noastra.
    2 3
  • eldanino
    50 KMh over
    BMW sau nu, boul satului a avut norocul sa nu fie prins in timpul faptei...
    La 50 peste limita astia iti iau masina si permisul PE LOC si musai sa dai din nou testul daca-l vrei inapoi.
    Chestia faina e ca isprava o sa-i coste pe termen lung de-o sa-l usture. Asigurarile tin cont de orice accident sau amenda de circulatie intre 6-10 ani, timp in care o sa-l stoarca de bani.
    Ca fapt divers, o asigurare obligatorie pentru un sofer cu dosar curat e undeva intre 1500-3500 dolo' pe an, in functie de,,, mai multe..
    1 2
  • Dr Felix
    vreau sa avem si noi falitii nostrii!
    1. Faptul ca individul conduce un BMW este important pt ca un individ care viseaza doar viteza isi va cumpara BMW (o demonstreaza statistica) desi sunt si alte masini cel putin la fel de performante precum un BMW. Tine de gusturi si de IQ!
    2. De ce l-au amendat desi nu l-au prins in flagrant?! Pt ca infractiunea este tot infractiune indiferent cum o probezi (“unckle” a demonstrat cum a putut fi probata infractiunea de catre politie). Andrei, vrei sa spui ca un hot/criminal trebuie pedepsit doar daca este prins in flagrant?!?!!?
    3. Pe cand si in Ro astfel de exemple??? Si dupa cum spunea si “batman”, ne suparam cand UE ne priveste ca pe niste inapoiati!
    1 1
  • prudentul
    ceva nu-i în regulă
    După o lună, poliţia a demarat o anchetă... Ce au anchetat după o lună? Cum? Prin ce mijloace? Nu tu urme, nu înregistrare video, nu flagrant. Atunci cum? Doar pe baza a ceea ce a a scris pe forum? Ce justiţie e în Canada şi după ce reguli funcţionează?


    Apoi condamnarea. Trăncănitul pe forum e motiv de condamnare? Dacă era o înregistrare video era totul clar, era o dovadă. Dar nici în ştirea originală nu se face referire la aşa ceva.


    Nu aprob comportarea şoferului şi înţeleg şi sancţiunile ulterioare. Dar nu pricep ce dovezi a avut poliţia.
    2 1
  • octav_bmw
    ala vrea sa moara cat mai repede si nu stie cum:)))
    0 3
  • Vampirelu
    bla bla
    Deci fratilor, de ce va e sa recunoasteti ca posesorii de BMW produc cele mai multe accidente ?? si sunt in top 5 la numarul de accidetne produse ...

    Dati vina unu pe altul, dar asta este realitatea, care daca nu o acceptati inseamna ca sunteti idioti.

    Si da, au spus clar k baiatul a descris in amanunt isprava, deci inseamna ca aveau si o dovada castraveti, de i-au dat amenda.

    Si-a dat singur " cu bota'n balta" :))

    Sincer, acuma sa fim, toti isi cumpara bmw, dar cate-s noi ???? raportat la care-s second ??

    ....
    0 2
  • STUPID
    o stire fara rost care starneste discutii inutile , omul a gresit a platit care este problema ? are bmw ? mai nasol este cand o comit altii cu tarabe care nu au frane si au trecut itp-ul cu spaga. @ tuturor speriatilor care la orice depasire de viteza mediatizata fac scandal ,stati fratilor in casa , nu intelegeti ca astfel de idiotienii sun in general rare comparativ cu valorile de trafic sau alte incidente. a pornit de curand o campanie impotriva vitezei excesive pe sosele , poate a-ti vazut cu copilu ,,spulberat'' cum prezinta media (dar care nu are nimic din fericire ) problema nu este numai viteza excesiva pe sosele , una din alte cauze ar fi care sosele? politia sta in boschet sa te surprinda si sa ia spaga asta este solutia ? @antony -ar fi ciudat sa il vezi pe pusti intr-un rolls ,nu crezi? asta este o masina pentru tineri si ca o are la 19 ani bafta lui nu te oftica ,poate ai vrut si tu cand ai luat permisul ,, una puternica '' nu ?
    5 0
  • m5
    Credeam ca in Romania i-au luat carnetul... Credeam ca politistii isi fac, in sfarsit datoria...
    Vise...
    La noi, beizadelele si tziganii ( unii, nu toti ) isi fac de cap cu masini scumpe si nu le zice nimeni nimic.
    Tara lui Papura voda...
    1 1
  • Viteza
    O sa-mi trag si eu un BMW de asta si o sa-l ard la podea. Si sa vezi ce o sa se oftice politaii cand vor vrea sa-mi ia permisul. :)) Nu vor avea cum pt ca ii spui lui tata. Si pentru ca nu am permis. :))
    0 3
  • sandel
    312 kmh
    312km pe gps. deci se poate!
    3 0
  • Ok pustiul e un tzanc cu o masina pe banii parintilor. Parintii sunt inconstienti. Am vazut ca si pustanul de Vortecs e la fel. Acum la faza cu dovezile. Dupa cum scrie si in articol politistii l-au interogat pe asta, iar el a recunoscut. Probabil s-a pierdut cu firea sau nu a stiut ca politia are nevoie de dovezi clare ca sa il incrimineze. Asa ca de vreme ce a recunoscut, nu mai e nevoie de nici o dovada.
    Oricum probabil amenda aia sunt banii lui de buzunar pe 2 zile.
    Mai naspa(pentru el) e ca trebuie sa fie pieton timp de 3 luni.
    Toate cele bune
    1 2
  • edi du-te frate la somn, nu vezi ca nu ai nicio treaba?
    BMW?
    KING mosule :))
    2 0
  • cum vezi anunturile de masini pe acest site?
    0 0
  • candva era super ,dar acum de o vreme incoace nu mai poti vedea nici un anunt auto
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru