Un Tata Nano a luat foc in India

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 23.03.2010
Un Tata Nano a luat foc in India dupa ce a parcurs un drum de 40 minute pe autostrada. Masina a ars in intregime iar autoritatile si oficialii Tata Motors investigheaza incidentul.

Celebrul Tata Nano, cel mai ieftin autoturism din lume, este din nou in centrul atentiei in India dupa ce un exemplar a luat foc in Mumbai. In 2009, trei proprietari de Tata Nano au raportat incendii sau flacari si fum iesind din bordul vehiculelor lor. De data aceasta, un Nano a luat foc la propriu. Modelul era proaspat achizitionat de la o reprezentanta din Prabhadevi, Mumbai si era detinut de agentul de asigurari Satish Sawant.

Problemele au aparut la aproximativ 45 de minute din momentul in care au demarat. Satish Sawant a primit un sofer din partea reprezentantei, deoarece acesta nu stia sa conduca. Din fericire pentru cei doi, acestia au scapat nevatamati. Cei doi pasageri nu au observat incendiul, acesta fiind semnalat de un motociclist care a depasit vehiculul si a alertat soferul.

Pentru moment, cei de la Tata Motors investigheaza incidentul pentru a descoperi cauza incendiului. Cele trei incidente din 2009 au avut loc din cauza unui scurtcircuit in bord. Se pare ca modelul a luat foc in urma unui drum de 40 de minute pe autostradada Easter Express.

Via | Mathrubhumi

Comentarii (13)

  • minitehnicus
    stiu cauza
    pentru scaderea costurilor de productie nu au mai izolat firele din instalatia electrica
    21 2
  • shaka zulu
    ce idioti
    pai ei nu stiau ca masina trebuie oprita dupa treizeci de minute si trebuie sa-i faca vant niste frunze ceva sa se racoreasca,tot cu elefantu e mai sigur
    21 1
  • sandokan
    asteptam cu interes si Duster-ul dar ala fiind suv o sa ia foc doar pe camp nu ca asta pe autostrada
    9 22
  • cititi cu atentie!
    Erata in catalogul ce contine orice model Tata Nano:

    Dintr-o eroare regretabila in informatiile ce fac referire la garantia modelului Tata Nano s-a scris "40.000km" in loc de "40 de minute".

    Va asiguram pe aceasta cale de intreaga noastra consideratie si va asiguram inca o data pe aceasta cale ca modelul nostru Nano va functiona ireprosabil in cele 40 de minute ale garantiei.
    18 1
  • Masina ieftina
    Alta capodopera a speculantilor care au ca scop nu sa faca o masina, ci sa faca o masina ieftina., pentru cei care vor masini noi si ieftine (vezi Dacia).

    Mai sunt locuri la inscrierile pentru Duster!
    8 14
  • ieftinache
    de Logan care sa ia foc deocamdata nu am auzit in schimb stiu cazuri cand a crapat pompa de injectie la 35000 km si alte probleme,sunt curios sa vad ce o sa fie si cu Duster mai ales ca are cutie noua care nu a fost testata in timp,si vorba aia " ieftin si bun" nu prea se potriveste
    4 11
  • stati ba cuminti nu mai criticati atata ca masina nu avea nimic,au fost aia nebuni sau crezut la ei in cort si au facut focu inauntru
    11 1
  • la astia nu a fost mare belea ca masina e micuta si nu a avut ce sa arda dar sa vezi cand o sa ia foc Duster-ul atunci sa te tii,se topeste si asfaltul ca din ala are ce arde
    3 12
  • Franta a cumparat 66 de mii de Logan-uri in 2009 si a plasat Dacia in TOP 3 la fiabilitate, iar voi faceti comparatii idioate si va crapati cu dume rasflate... hai mars
    19 4
  • Dr Felix
    reavointa sau incostienta?
    Nu sunt fan Logan (mi se pare prea scump pt ceea ce ofera) dar sa compari Loganul cu Nano, dupa ce west-europenii il cumpara ...... Ori noi suntem prosti ca nu avem incredere in Logan. ori west-europenii sunt prosti ca-si vand masinile vechi si-si cumpara Logan nou.
    7 2
  • Asa !
    Pai vezi ? Nici o diferenta intre asta si Ferari. Arde absolut la fel !
    10 0
  • marius
    arde bine si scoate fum
    Nano intr-un club select cu Ferrari, parca si ei aveau modele numa bune de pus la FOC:))
    PS:din 100k au ars doar 3, nu e mare paguba, nu stiu cum e cu asigurarea ?!
    4 0
  • E de la flori
    L-au impodobit cu ghirlande de flori ca pe vaca lor sfanta. Cred ca de-aia a luat foc. Se "inrosise" proprietaru de mandrie si a crescut temperatura in habitaclu.

    P.S. Nu sufar produsele Dacia, dar sa le compari cu astea indiene e dovada prostie instare pura. Bafta!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru