Un Viper ars. Semn distinctiv: numarul 666

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 09.06.2007
Un Dodge Viper a ars complet in orasul rus Kostroma. Explicatia gasita de martori e numarul de inmatriculare: 666.

De obicei, in cadrul rubricii "accidente exotice" va prezentam masini ai caror proprietari au iesit de pe sosea si s-au oprit cu supercar-urile din dotare in cate-un copac, un sant, un lac si asa mai departe. De aceasta data insa, este vorba de ceea ce s-a intamplat dupa un accident.

Ceea ce vedeti in fotografiile alaturate este un Dodge Viper SRT-10 care a ars de viu dupa ce proprietarul a iesit usor de pe sosea si a lovit un copac de pe marginea drumului. Desi accidentul nu a fost foarte dur, uleiul care a scapat din motor a determinat rezultate nu tocmai placute. Imaginile sunt surprinse in orasul rus Kostroma.

Evident, pana ca politia sa gaseasca cauzele accidentului, legendele populare si-au facut loc printre explicatii. De aceasta data, placuta de inmatriculare a fost gasita vinovata de accident, deoarece numarul Viper-ului de trista amintire era...666. De aici si pana la a asocia accidentul cu Diavolul a fost cale scurta, mai ales intr-o tara eminamente ortodoxa.

Comentarii (25)

  • prudentul
    poftim?
    " Dodge Viper SRT-10 care a ars de viu"
    0 0
  • Mircea
    :)
    Metaforic, evident. La fel ca "Viper-ul de trista amintire", de altfel. dar e sambata spre duminica si ne mai relaxm si noi :)
    1 0
  • mda....
    mda.. Dodge Viper SRT-10 care a ars de viu....
    ne mai relaxam si noi si mai scriem o prostie...
    0 1
  • A suferit mult...
    Saracul Dodge cred ca s-a chinuit mult "arzand de viu" pana ce si-a dat obstescul sfarsit.Cred ca de suparare deoarece proprietarul iesise (si nu masina) de pe sosea si se lovise de un copac.
    1 0
  • Poftim !!!???
    Nu doar ca "a ars de viu" viper-ul, dar si incultura e pusa pe seama tarii "eminamente ortodoxa". Ce are subcultura cu ortodoxia? explicatia e prosteasca, nu ortodoxa - poate sa vin mai degraba chiar de la neoprotestantii din america, "inteligentilor"!
    0 0
  • LOL...
    0 0
  • ***
    "Dodge Viper SRT-10 care a ars de viu"
    De ce nu se poate spune asa despre o masina.
    Daca esti pasionat de masini, vorbesti de ele cum si ai grija. Cine este cu siguranta nu se leaga de o asemenea exprimare. Dar binenteles ca se gasesc cei care....da-o draq de masina, intamplare, hai sa ne legam de "Dodge Viper SRT-10 care a ars de viu".
    lasa-ti remarcile astea pt prea luminata D-voasra inteligenta si scuzati omul care v-a stricat ziua cu remarca "Dodge Viper SRT-10 care a ars de viu"
    1 0
  • "a determinat rezultatul nu tocmai placute" :)) CAM GRABIT tipu asta ... de ce scrii omule pe graba ? Te alearga cineva ?
    0 0
  • Mda...
    stupid...
    0 0
  • Mircea Mester
    deci...
    Prieteni, spunea un mare om la un moment dat ca daca vreodata va veni Dumnezeu prim-ministru ii vom gasi dosar la SRI, la talentul regizoral de care dam dovada. Incercati sa comentati informatia pe care v-am expus-o si pe care ati avut ocazia de a o citi pe automarket in premiera.

    Comentariile legate de "ars de viu" sunt inutile in conditiile in care pentru unii dintre noi diferenta dintre metafora, hiperbola si personificare se pierde undeva inspre clasa a cincea, fara sorti de izbanda in recucerire. In rest, ipocrizia e la mare cinste.

    Noi sa fim sanatosi.
    0 0
  • e numai inteligenta in voi a inceput sa dea pe afara mai terminati dreaq cu criticile astea de intelectuali parati numai arfe aveti in voi de ti se face scarba un popor de handicapati ,criticati orice numai de dragul de a posta undeva si sa deversati din voi ca viperele
    0 0
  • Arlequin
    sa vina Militia !!!!!
    . vre-o smecherie cu asigurari despagubiri etc.. in rest ..oricum era a unui mafiot local. Are deja Veyron probabil
    0 0
  • arss
    in proportie de cat la % a ars de viu?
    0 0
  • Arlequin
    si apropo
    .la ce masinuta este un Viper .si eu zic la fel... chiar poate arde de viu !!!!!
    0 0
  • pt arss.. cred k are arsuri d gradu 1..
    pt nic.. eu cred ca tu esti unu dintre cei care se bucura ca se accepta oficial formele legate ale cuvintelor ce odinioara se scriau cu cratima..

    si asa ca sa termin.. oameni nu mai postati stiri daca nu sunteti in stare sa folositi limba romana.

    am vazut ca tot incerca nea mircea sa o dea ca e figura de stil, ca e metafora. dragul meu este total impropriu sa spui despre o masina asa ceva. si metaforele au rostu lor si nu se pun asa unde ne vine noua.
    in plus figurile de stil se studiaza in scoala dupa clasa a 5a.
    :)
    0 0
  • "a murit de tot"
    :) chiar si asa, "moarta" tot arata bine! ce motor...
    0 0
  • mie imi place ca nu au ars cauciucurile..e ceva;)
    0 0
  • bbbobbbo
    lol
    superba insiruire de comentarii, n-am mai ras de mult asa de bine, si pe buna dreptate, chestia cu "a ars de viu" a fost aleasa cel putin neinspirat...

    in rest cu totul de acord cu Dani, ortodoxia nu are NICIO legatura cu superstitiile populare, si ii multumesc lui Dumnezeu k sunt ortodox.
    0 0
  • laurentiu
    !!
    Nea Mircica, nu prea ai fost Meshter la cuvinte de data asta ! Ai vrut s-o spui mai mult sub forma de gluma si uite ce a iesit ! Se mai intampla, nu te nelinisti ! In legatura cu Ortodoxia, mai trebuie sa te informezi, e adevarat. Incepi prin a te duce si tu pe la biserica din cand in cand, mai vorbeste cu persoane care cunosc religia si istoria ei, mai informeaza-te, si apoi fa afirmatii legate de 666, sau 13, sau gay-fest, s.a.m.d. Astea sunt de prost gust si sunt de import. Ortodoxia nu recunoaste nimic din aceste lucruri, iar daca am respecta ce ne invata am duce-o mult mai bine, te asigur de asta !
    0 0
  • Danutzky
    se iarta
    da mai bine ziceai k a ars de vie :D
    0 0
  • blacksnake
    bah incultilor...666 nu e o simpla superstitie in primu' rand...nu o poti asocia cu d'alde "13" sau, mai nou, "gayfest"...666 este precizat si in Biblie ca fiind numarul bestiei, respectiv al diavolului...apoi, oricat de pasionat de masini ai fi, n-ai cum sa spui ca o masina a ars de vie...
    ma asteptam sa vad mai multe comentarii inteligente din partea desteptilor care au citit articolul...de exemplu nimeni nu se intreaba cum a reusit Dodge sa faca o masina sa ia foc la o usoara atingere cu un copac...toti divinizeaza masinile astea americane care in afara de un design atragator nu au nimic bun in ele...
    0 0
  • mda,,,
    ce legatura are asocierea cu diavolul si faptul k rusia e o tara ortodoxa?e aberant serpisorule nu e vb de faptul k e precizat in Biblie k nu numa ortodoxii folosesc Biblia si in plus e aberanta corelarea si pt un retardat de mai sus...nu e o binecuvantare sa fii ortodox,nu conteaza de ce religie apartii ,important e sa crezi in Dumnezeu si nu Lui tre sa ii multumesti si la mata si la tactu care au ales pt tine
    de fgura de stil nu am ce sa zik k astea se faceau cel putin incepand cu clasa a 5a da mai mult imi vine sa zik k is greseli de tipar care is parca mai improtante si tin mai mult de profesionalism
    de masina ce pot zice...ma mir k nu au ars cauciucurile si cum a reusit sa arda in asa o proportie mare asa repede

    numa bine
    0 0
  • AndreiRN
    Superstiti
    Superstiti de babe fara ocupatie. Orice om cu putina ratiune realizeaza ca un numar nu poate da foc unei masini. Ani de zile am lucrat la adresa 666 Dyer rd. si nimeni nu a patit nimica.
    Doar ca celor de la schimbul trei le crestea coada si cornite. :):):)
    0 0
  • na si ?
    mare paguba , asta e subiect de discutat ? o masina cu motor de neam prost (vorba cuiva ) si tehnica demna de dunkin donuts
    0 0
  • dumi
    no sa imi asta una inca mai arata cum arata inainte cand proprietarul poate a fost la una mica si sa traga vreo rusoaica ....stupid pacat ca ii facut din cacat:)) polistiren ce imi pui io pa casa no ala ii motor no sa imi asta una
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru