Ungaria: Audi face 2.100 de angajări la fabrica sa

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 08.07.2011
Uzina Audi din Ungaria, sprijintă atât de investiţii din partea statului maghiar, cât şi din partea concernului german, va angaja 2.100 de persoane în vederea creşterii capacităţilor de producţie.

Uzina Audi din Gyor, Ungaria, va angaja 2.100 de muncitori. Fabrica respectivă tocmai a devenit cea de-a patra uzină Audi cu o linie de producţie completă. Cei de la Audi au anunţat în 2010 că vor investi circa 900 de milioane de euro în uzina din Gyor, iar această investiţie începe să-şi arate roadele. Viktor Orban, prim-ministrul Ungariei, a spus că investiţia va creşte semnificativ economia ţării, fiind echivalentă cu 2% din PIB-ul Ungariei. Investiţia Audi din jurul oraşului Gyor va fi consolidată prin dezvoltarea unor facilităţi din partea statului, a completat Viktor Orban.

Fabrica Audi a primit un atelier de elemente de caroserie, element de care se vor ocupa 300 de angajaţi. Setul de prese va furniza componente de caroserie şi alte elemente necesare completării ciclului de producţie. Graţie noii secţiuni a uzinei, fabrica Audi din Gyor se poate mândri cu posibilitatea completării unui ciclu întreg de producţie, de la îndoirea metalului şi vopsirea caroseriei, până la asamblarea finală.

Audi va construi 125.000 de unităţi în Ungaria după ce fabrica va atinge capacitatea maximă de producţie, în 2013. Până atunci, fabrica Audi din Gyor se ocupa cu asamblarea modelului TT, utilizând motoare construite local, dar cu alte componente furnizate de uzina-mamă din Ingolstadt.

Din 2013, Audi va construi modele precum TT Roadster, A3 Cabriolet şi un alt derivat al lui A3 la fabrica din Gyor.

Via | Just-Auto (înreg.)

Comentarii (4)

  • victor
    MAI BINE INCHIDEAU FABRICA :))
    7 19
  • BaditzaEx
    @victor
    intr-adevar mai bine :)),dar din fericire pt ei si din pacate pt noi,statul maghiar chiar stie sa atraga investitii, sa construiasca sosele si autostrazi si cel mai important sau ca si concluzie finala, ei ( politicienii lor ) lupta pt a lor tara si neam si nu sunt tradatori - par example ai auzit la ei sa-si fi omorat presedintele in '89 ??( ca tot dictator era si ala ), ai auzit la ei sa le pese sau sa nu-i ajute pe bo...zgo..rii de aici ?? acolo indiferent cine a fost la putere, in jos nu s-au dus !!!si n-au facut aliante cu strainii paguboase tarii.
    15 1
  • Bostina Mihai
    Sint interesat de acest post
    1 0
  • Bostina Mihai
    Asa e are dreptate
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru