Versace stilizeaza Lambo Murcielago LP640

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 24.06.2008
Versace si Lamborghini au colaborat la realizarea unui pachet ultra-exclusivist al modelului Murcielago LP640 Roadster.

Lamborghini si casa de moda Versace au colaborat la realizarea unui pachet special de stilizare al supercarului Murcielago LP640 Roadster.

Centrul stilistic Lamborghini a primit ajutorul designerilor Versace pentru crearea unor accesorii noi si exclusivite la interior si a unor linii ornamentale desenate la exterior. Modelul ultra-exclusivist va fi conceput intr-o versiune care propune ca principale caracteristici un alb special al caroseriei, motive decorative cunoscute sub numele de Versace Greek si o carcasa transparenta pentru motorul V12 amplasat central.

La interior tema decorativa este prezenta prin motivele Versace pe scaunele din piele, in timp ce armonia habitaclului este asigurata de contrastul alb-negru. Mai sunt notabile o serie de instrumente de comanda de pe consola centrala, care vin parca in legatura cu seria limitata de accesorii puse la dispozitie de casa italiana de moda.

Performantele modelului Murcielago LP640 Roadster merita mentionate, asemenea elementelor ornamentale marca Versace.

Vorbim in primul rand de un V12 de 6.5 litri cu 640 CP si cuplu maxim de 660 Nm.

Stephan Winkelmann, CEO Lamborghini, a declarat despre parteneriatul celor doua branduri de lux: “Colaborarea noastra cu Versace s-a dovedit a fi o experienta incredibila si plina de succes. Am invatat o noua strategie de dezvoltare a produsului de lux, in afara luxului automobilului sport. Suntem mandri sa ne aflam in acest parteneriat de lux made in Italia”.

Via | Carscoop  

Comentarii (2)

  • omg
    deci fix asta lipsea, se incadreaza si aceasta colaborare perfect in ce a spus Clarkson in testul la Scuderia vis-a-vis de casca ce se asorteaza in culoarea bordului: "this stuff is for idiots"
    0 0
  • blaa....
    cocalari
    stirea asta trebuia sa apara pe cocalari.ro
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru