Versiunea cu ampatament marit a noului A8 debuteaza in 2011

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 10.12.2009
Debutul versiunii cu ampatament marit a lui Audi A8 a fost stabilit pentru Salonul Auto de la Shanghai, din aprilie 2011.

Audi A8 L, versiunea cu ampatament marit a lui Audi A8, va debuta la Salonul Auto de la Shanghai din 2011. Modelul va fi prezentat la aproape doi ani dupa fratele sau mai scurt, dar va debuta pe cea mai mare piata auto din lume. Salonul Auto de la Shanghai are loc in luna aprilie si este locul unde a debutat Porsche Panamera in anul 2009.

Dimensiunile, gama de motorizari si performantele lui Audi A8 L nu a fost dezvaluite. De asemenea, cei de la Audi nu au prezentat nicio imagine a acestui model. Desi principalele trasaturi de design raman neschimbate, versiunea cu ampatament marit a lui A8 ar trebui sa prezinte schimbari semnificative la interior, cat si o mica modificare exterioara la profilul modelului, care va fi mai lung cu cateva zeci de milimetri.

Lansarea media a lui Audi A8 a avut loc in cadrul unui eveniment din Miami, iar publicul si presa auto internationala astepta o prezentare a lui A8 L in cadrul unui salon auto important, precum este cel de la Detroit in ianuarie, sau cel de la Geneva in martie.

Asteptarea debutului a fost amanata cu un an si o luna, prin prezentarea din aprilie 2011 la Salonul Auto de la Shanghai.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (1)

  • gigi
    am plecat de pe alte site-uri in genul asta, din cauza publicitatii agresive .. tot felul de bannere si alte balarii care`ti intra in fatza, pe care trebuie sa le inchizi ..... o sa plec si de aici curand daca nu incetati !
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru